ForumEnsomhet / Hva gjør jeg nå?
 • Hva gjør jeg nå?

  Startet av god is probably really disappointed  2 år siden

  Jeg har vært helt alene siden sånn 6. Klasse. Da ble jeg banket og kvalt nesten daglig. Det har blitt litt bedre nå, men jeg savner nesten tiden jeg hadde da jeg var 11. Da hadde jeg i alle fall noen som brukte tid på meg. På ungdomsskolen var min eneste motivasjon for å ikke drepe meg selv at foreldrene mine sa at det ville bli bedre til VGS, det ble det ikke. Jeg er fortsatt alene. Uansett hvor hardt jeg prøver, så vil ingen slippe meg inn. Jeg tenker 1000 ganger før jeg sier noe og jeg gir alltid støtte når folk trenger det. Men det er ingen som noen sinne har gitt meg noe som helst støtte. Faen, jeg later som om jeg har venner utenfor skolen bare så jeg kan bli med i en samtale... er ikke det trist så vet ikke jeg! Nå har jeg levd i nesten 5-6 år med slike miserable tilstander. Det er ikke engang vits i å prøve lenger. Det er ikke håp for meg. Jeg har nå virkelig innsett at jeg ikke noen gang vil få det bra. Det er visst skjebnen min.

 • Prinsessa 2 år siden #1

  Nei ikke gi opp . Begynn med fotball eller andre ting hvor du treffer mange folk. Ikke tenk på å bli venner og sånn med en gang. La det gå litt tid. Spør dem om ting du lurer på eller som du later som du lurer på. Så dere får noe å snakke om . Og spør du noen om å hjelpe deg med noe så er jeg sikker på at de sier ja hvis det bare er en liten ting. Ikke stress med å bli kjent og venner og sånn med en gang. Sikker på at det ordner seg.

 • SoggyBeef ett år siden #2

  Ikke prøv på å komme inn, si fuck it, nå fokuserer du på skoleoppgavene. Ikke tenk på at du går glipp av festen, for den er faen ikke viktig i din alder. Man er for ung til å feste på vgs, når du nå fullfører skolen kan du begynne på høyere utdanning, og der begynner morroa.