ForumEnsomhet / Hva gjør jeg nå?
 • Hva gjør jeg nå?

  Startet av Jenta05  9 måneder siden

  Hei.
  Jeg er fanget på hytta med ingen venner, bare familien min og broren min som er 5 år yngre en meg. Jeg har ingenting å gjøre. Jeg har ikke wifi. Jeg har lest ut alle bøkene mine, og flere av dem to ganger. Jeg kjeder meg. Jeg er LEI av stranda, 100%! jeg har ikke penger, kan ikke gå ut for jeg passer broren min. Rip.

  Kan noen si meg hva jeg kan gjøre for å slutte å kjede meg sånn?

  ~jenta deres 05 :/

 • netflix 9 måneder siden #1

  Hei, jeg vet akkurat hvordan du har det. Og det kan være vansklig og finne på noe og gjøre.

  Her er noen tips av det du kan få gjøre mens du er på hytta:

  - Ha familie møte:
  Det høres litt teit ut, og kanskje foreldrene dine ikke orker. Men, når dere sitter og spiser kan du foreslå at dere kan gjøre noe sammen en dag? Sånn som og dra ut på nærmeste butikk, fiske, kanskje det er noen aktiviteter i nærheten sånn som en klatrepark? Eller noe så enkelt som en lekeplass som dere kan ha piknikk ved?

  - lage mat:
  Om du ikke har noe og gjøre kan du foreksempel lage muffins, eller en kjempe god og fancy middagsrett? Overrask de rundt deg med en fin middag/dessert.

  - lære deg noe nytt:
  Du kan lære deg og turne? Kanskje trikse med en fotball? Klippe ut figurer av ark? Tegne? Se hvor langt du kan hoppe (lengdehopp)

  - «Bowling» :
  Jeg leste at du hadde en del bøker på hytta som du har lest ut, du kan stable alle bøkene oppå/ved siden av hverandre og finne noe rundt og prøve og få ‘strike’

  - lage «hus» :
  Dette er noe jeg gjør når jeg kjeder meg på hytta, jeg finner fram litt tre og snekrer det sammen til jeg lager et lite miniatyr hus, eller noe annet som en kul figur jeg kan pynte med på hytta!

  - være kreativ:
  Når jeg er på hytta pleier jeg og lage «hyssing tegning» For og gjøre dette trenger du en treplate, hyssing og spiker. Det første du gjør er å spikre masse spiker rundt på treplaten. Også knyte hyssing rundt en av spikerne og ta hyssingen fra spiker til spiker, til slutt vil det bli et kult mønster!

  -Lag en bok:
  Siden du har lest så mange bøker er du sikkert ganske flink til og skrive en og! Prøv og lage en liten historie, eller en faktabok om eks deg selv?

  - Få nye venner:
  Rundt ved hyttene eller ved stranden er det kanskje noen på din alder eller nøre sin alder du kan bli venn med? Gå bort og sakk til dem? Hvem vet, kanskje dette blir din nye bestevenn?

 • Jenta05 9 måneder siden #2

  Hei!! :D
  Oj, det var mange kule forslag! :D
  I dag hadde vi besøk, så fikk ikke prøvd noe. Men da du sa hus tenkte jeg på korthus? Haha, :P
  Neste gang vi drar på hytta skal jeg ta med spikre og hysding! Det hørtes veldig gøy ut å snekre litt! :) (haha, er veldig glad i K&H c: )
  Det er en skole rett her, og vi kan fiske ved stranda! :D
  Vi har ganske lite kjøkken, så kan nokk ikke bake. :( men bra ide! :D
  jeg har allerede tegna litt. Skal ta fram saksa også! :) og skal tegne masse, sånn at det blur en stor, tykk og TUNG bok! XD
  Haha, bowling høres sykt gøy ut, må prøve det! c:

  Ja... du var ivertfall veldig kreativ!!! Takk for alle de brae tipsene, nå er jeg nesten TRIST over at vi drar hjemm om bare 4 dager! Haha :) takk for kule tips! :))