ForumEnsomhet / Føler meg alene
 • Føler meg alene

  Startet av Ensom_  2 år siden

  Hei, vet ikke om folk fortsatt bruker denne nettsiden, men tenkte det var været et forsøk.
  Når jeg gikk i 4 klasse hadde jeg angst. Jeg turte ikke dra noe sted uten at mamma var med og plutselig begynte jeg å gråte uten at jeg visste hvorfor. Jeg følte meg så alene at jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre.
  Mamma tok meg til en psykolog. Jeg lata som om alt ble bedre for jeg hatet å være der. Etter hvert slutta jeg å gå der. Og ting gikk bra i et par år. Så når jeg startet i 7 klasse ble ti g veldig tøft igjen. Jeg vet ikke hvorfor, men den tunge følelsen av ensomhet kom. Jeg gråt meg i søvn hver eneste natt. Jeg kuttet meg og Var kjempetrist veldig lenge. Faren min kjeftet veldig mye på meg så det hjalp ikke. Storesøsteren min var veldig flink i alt hun gjorde. Så uansett hva jeg gjorde så kunne han si at hun gjorde det bedre. Og jeg følte meg vare mer og mer ensom. Nå har den følelsen kommet tilbake og jeg kjenner at jeg egt bare vil gi slipp. Hadde vært så deilig å vare gi opp. Er så langt nede nå at jeg tror det er umulig å komme opp igjen.
  Jeg skulle bare ønske jeg fortsatt var en 5 år gammel jente som ikke hadde noen problemer. Skulle ønske jeg ikke visste at selvmord var en mulighet.

 • Potetsalat 2 år siden #1

  Skjønner at det er veldig tøft.. jeg kjenner meg også igjen i det at søstera gjør det bedre på skolen og generelt alt vi driver med og spesielt det me då gråte uten å vite hvorfor. Kanskje du burde snakke med noen om det? Kanskje en lærer eller helsesøster som kan hjelpe deg. Det er viktig p få hjelp og ikke sitte alene med de tankene :( Det er alltid mulig å komme opp igjen, og du er sikkert en helt fantastisk person, så vær så snill ikke gi opp !