ForumEnsomhet / Er jeg virkelig en person.
 • Er jeg virkelig en person.

  Startet av Blondie  ett år siden

  Her kaller jeg meg bare blondine, jeg har blondt hår. Føler det passer best. Jeg er 15 år. Går i 10 klasse på en ungdomsskole i Stavanger, en av de beste. Jeg har det relativt greit. Jeg har venner, jeg får gode karakterer, jeg og familien min har penger. Jeg har vokst opp i en familie der alt er rettferdig, ofte har jeg store diskusjoner om hva som egentlig feiler samfunnet.

  Jeg går i den verste klassen på trinnet mitt. C. Men siden jeg er så rettferdig så må jeg bidra MYE til klassemiljøet sel vom ingen andre gidder. Vi fikk en ny jente i klassen. Skal ikke nevne navn. Men hun syns så grusomt synd på seg selv. Og jeg er den eneste som snakker med henne. For sånn er jeg, jeg er DEN personen. Jeg hjelper og er grei med alle andre rundt meg uten å tenke på meg selv. Jeg har ingen i livet mitt lenger som bryr seg. Ikke mine såkalte "bestevenner" siden popularitet er det som gjelder. Jeg har ikke mamma og pappa. Det er jo de som begynte med alt dette.

  Og ingen spør heller hvordan jeg har det, men når folk spør så sier jeg bare ja. Siden når jeg svarte "jeg har det helt forferdelig" så gikk personen, når jeg sier om de vil ha den korte versjonen eller den lange, svarer de "den korte" ingen bryr seg om meg. Og jeg takler det ikke, siden det er så mye som har skjedd gjennom dette året. Og jeg har bare hatt meg selv. Ingen andre. Ikke bestevenninnen min. Ikke uteseksjonen. Ingen. Og jeg klarer det ikke.

 • Anonym_girl ett år siden #1

  Du høres ut som en sterk person som vil det beste for alle rundt deg👍🏼Det hørets ut som om du er det som gjør klassen din bra😊du burde fortsette å tenke på andre sånn som du gjør, men også spørre deg selv av og til, hva føler og tenker jeg om dette? Det er smart! Lytt til deg selv👍🏼

 • Swimgirl07 8 måneder siden #2

  Verden har blitt sånn.... Ungdommene er virkelig slemme mot hverandre

 • wawawa én måned siden #3

  Jeg har det faktisk helt forferdelig likt. De samme tankene, samme type folk rundt meg og de som ikke gidder å høre etter. Det er vondt å alltid være den som tar vare på andre, men får ingen omtanke tilbake. Hold ut, som meg, så blir det bra. Vi klarer dette sammen<3