ForumEnsomhet / Er det kun meg?
 • Er det kun meg?

  Startet av Heihe2  5 år siden

  Hei. Jeg er 16 år og det siste året føler jeg så vidt noe. Jeg føler ting som gjør meg vondt/trist/sint og irritert, men jeg kjenner ikke lenger følelsen av å være glad( det å få en klem av en du har vært forelsket i lenge men kjenner ikke det rushet, den gleden). For noen uker siden drog jeg på et tivoli, dagen var kjekt jeg smilte og ledde men jeg følte ikke sommerfugler eller at jeg var nervøs for å ta den største maskinen der. Jeg kjente ingenting(!?). Så jeg er nå redd for at jeg ikke kommer til å klare å nyte noe som helst... Hver dag så kjenner jeg så vidt at jeg smiler(som ikke er normalt, seier min mor). Jeg har alltid vært en glad/fornøyd jente men nå føles det ut så ingenting skal funke. Det som er at jeg ikke vet hvem jeg kan snakke til... Jeg vet at du må prate med skolesøster, lærer, foreldre, søsken, venner osv. Jeg får det ikke til, jeg ender med å skifte tema før jeg får fram det jeg vil. Kan det være noe som feiler meg, i såfall, hva!??

 • depressed-lonely-anxious 5 år siden #1

  Jeg skjønner at dette gjør deg redd, men jeg tror overhodet ikke det er noe som feiler deg. Selv har jeg ikke noen spesiell utdanning innen den her slags ting, og jeg vet bare det jeg vet fordi jeg selv både har og ennå går gjennom det, men jeg vet nok til å kunne si at du ikke er den eneste, og at dette høres ut som seriøs depresjon og at du burde snakke med noen, men ikke la noen presse deg til å snakke om noe du ikke er klar for å snakke om, du må selv kjenne at du er klar for å snakke om det med noen, jeg tror også at å snakke med helsesøster på skolen eller din fastlege kan være en fin plass å begynne :) Jeg håper du får den hjelpen du trenger og at du får tatt tak i dette.

 • Olivia123 3 måneder siden #2

  Jeg vet hvordan det er jeg har ikke hatt noen andre følelser i år annet enn trist, sint, irritert jeg husker ikke sist gang jeg smilte et ekte smil og ikke et fake et, huff dette ble vel bare om meg beklager men her er et tips ikke prøv å fake smil det gjør alt verre

 • Reb2020 3 måneder siden #3

  Livet er ikke akkurat noe dans på roser.. d er både oppturer og nedturer. I denne perioden vi er i nå hjelper ikke særlig på humøret, er bestandig sliten og trøtt. Følelsen av å ikke kunne møte så mange venner siden corona har blitt en del av hverdagen dems gjør ting tøffere. En føler seg ensom, sliten og humøret presser meg bare enda mer ned. Selvom jeg ikke griner med til søvn hver kveld, så har denne perioden gjort søvnen vanskeligere. Noen flere som har merket at det er flere netter hvor en drømmer om rare ting? For å så våkne opp å føle at drømmen fortsetter resten av dagen?