Kors På Halsen - Forum
ForumEnsomhet / Ensomheten gjør meg gaal
 • Ensomheten gjør meg gaal

  Startet av Rollercoaster  20 dager siden

  Hei!

  Jeg er en 17 år gammel jente som sliter en del med ensomhet. Jeg føler at alle andre rundt meg har gjeng de er med der de går på fester og generelt bare har det gøy sammen. Når jeg ser dette på sosiale medier blir jeg så lei meg, og jeg føler at en tomhet begynner å komme. Noe som jeg sitter og tenker på en del er også det at de to personene som i tre år på ungdomsskolen mobbet meg har et så bedre sosialt nettverk enn det jeg har.

  Vil jo selvfølgelig at alle skal ha det bra, men er bare så urettferdig at de to skulle få den nye starten på videregående, og ikke jeg.

  Nå i sommer har jeg følt skikkelig på dette fordi jeg har hatt tid til å tenke, vanligvis i hverdagene har jeg ikke tid til å tenke på hva jeg egentlig føler, noe som egentlig er deilig. Men syns det er så vanskelig å gå rundt å tenke på at jeg ikke har noen. Jeg har mye følelser jeg vil dele, men orker ikke å skrive alt haha. Men visst det er noen som føler det på samme måte så gjerne svar meg, for da føler jeg meg ikke så alene om dette.

  Jeg kunne bare ønske at alle som føler seg ensom kunne møttes og bare bli kjempegodt kjent og bli bestevenner for livet!

 • Gutt00 12 dager siden #1

  Kjenner meg utrolig godt igjen. Ensomhet suger!
  Har du ingen venner?

 • JordanJ 3 dager siden #2

  Som om jeg skulle skrivd det selv