ForumEnsomhet / Ensom og fakkings lei
 • Ensom og fakkings lei

  Startet av Telys123  ett år siden

  Har bare lyst å holde kjeft hver gang jeg er med noen, for det er ingen som gidder å høre på når jeg snakker.

  Venner som plutselig blir overlegne, tar avstand fra hvor close vi pleide å være.

  Fordi du har alt du trenger og du vet jeg er svak.

  Og jeg skulle ønske jeg kunne snakke med noen. Noen som ville høre på.

  Jeg får lyst til å leve opp til presset bare for å vise alle andre at jeg ikke trenger de. For jeg gjør ikke det. Jeg trenger ordentlige venner. Og det er ikke min feil? Eller?

  Det er så ensomt her. Inne på rommet. Jeg vil ut og ha det jævlig gøy. Men det er ingen å gjøre det med. Og jeg skulle ønske ungdomsstia mi blir bra og ikke kjedelig og alene. Det er som om ingen forstår. Det er ikke engang noe spess å forstå, det er bare ingen som forstår meg.

  Noen tips? Råd? Hva gjør jeg? Orker ikke være ensom mer.

 • poesisjela ett år siden #1

  Du er ikke alene om å føle deg ensom. Det er så vondt og det ødelegger deg som person, til en viss grad.
  Regner med at du er i tenårene og da er det jo viktig å ha gode venner men det aller viktigste er å ha noen du føler du kan snakke med. I forhold til vennegjengen din vil jeg bare si at i mange tilfeller er det naturlig man glir litt fra hverandre etterhvert. Det er sårt, selvfølgelig men jo eldre man blir jo mer skjønner man at det er bedre med to ekte en ti falske.
  Og kjære deg, dette er ikke din feil. Du er bare ekstra sårbar på dette område og vet du hva, jeg skjønner deg altså såå godt, for det å ha venner som ikke stiller opp eller bryr deg er hjerteskjærende.
  Det er bra at du kjenner på at du har lyst til å finne på ting men selvfølgelig blir det litt vanskelig å gjøre noe når man føler at man "ikke har noen." Jeg synes synd på deg for det er ikke dette du fortjener.
  Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at du kanskje kunne ha prøvd snakket med vennene dine om det du føler på..
  Om du ikke vil eller synes det blir for kleint er det fult mulig å ta ett eget intitiativ og finne seg nye venner. For livet handler ikke bare om å vinne og få, men å kjempe for det man har lyst til.
  Jeg heier på deg og er her for deg hvis du vil lufte flere tanker.

 • Telys123 11 måneder siden #2

  Tusen takk jeg setter så pris på det du har skrevet her!