ForumEnsomhet / Ensom i en vennegjeng på over 15 mennesker
 • Ensom i en vennegjeng på over 15 mennesker

  Startet av Art3mis  10 måneder siden

  Jeg har en vennegjeng på over 15, kanskje 20, mennesker. Jeg føler meg fortsatt ensom. I dag satt jeg på toget hjem fra en klassetur med hele vennegjengen min stående rundt oss som satt. Jeg hadde en ved siden av meg og en som satt på fangene våre. Likevel følte jeg meg utenfor og alene. Jeg var aktiv i samtalene, men det hjalp ikke. I dag sa hun jeg satt ved siden av at jeg er helt spesiell, noe for meg selv.

  ...det hjalp ikke...

  Hvis du har det likt og vill snakke om det eller har noen råd til hvordan jeg kan fikse det, si ifra.

  Hilsen Art3mis

 • Jefho15515 8 måneder siden #1

  Jeg er også ensom i en vennegjeng. Jeg er en gutt på 18 år, og føler meg veldig annerledes liksom som et social outcast. Denne ensomhetsfølelsen har jeg vel hatt i 8 år nå, og er veldig vanakelig å bygge gode relasjoner til folk. Er interessert i å snakke mer med deg om du vil.

 • poesisjela 8 måneder siden #2

  Hei fine.
  Ah jeg kjenner meg igjen. Ikke bare litt men veldig. Nå vet ikke jeg hvordan det er for deg men jeg føler i hvertfall selv at det liksom ikke gir mening at JEG skal føle på ensomheten når jeg har så mange rundt meg.
  Du er kanskje litt introvert av deg og vet du hva, det er helt lov det. Det er fort at man føler seg litt borte i en stor gjeng, kanskje slite litt med å finne seg en plass og vite hva en skal si eller gjøre. Du er ikke alene om det.
  I og med at jeg vet hva du snakker om er tipset mitt å snakke med de du er sammen med. Vet det kanskje høres dumt eller kleint ut men om de andre vet om det "du bærer på innsiden" blir det lettere for dem deg rundt å ta hensyn.
  En annen ting kan jo være at du kanskje ikke føler deg helt hjemme i gjengen din, kanskje du er typen som kun trenger et par rundt din ring? Vi er så forskjellige og vennskap og preferanser utvikler seg så fort i løpet av tenårene.
  Uansett så er jeg er her hvis du vil fortsette en dialog og husk at jeg heier på deg!<3