ForumEnsomhet / Ensom... + nesten alle elevene i klassen utestenger meg. Se fort
 • Ensom... + nesten alle elevene i klassen utestenger meg. Se fort

  Startet av Fjellkatten  11 måneder siden

  OK, som overskriften sier.... Jeg er ensom på skolen. Blir utestengt av nesten alle i klassen
  Har 3 bestiser, men på onsdager er begge på mat og helse og får ikke sett dem. De som ikke utestenger meg = 1 person, er ofte med fetteren sin på skolen. Så det blir ikke så mye med henne heller. Men hvis bestisene mine ikke er der, og jeg prøver og være med noen andre ender det 99,99% med at jeg blir utestengt. Føler fordi at jeg ikke er serlig populær, jeg har ikke verdens peneste fjes eller kropp, at jeg blir utestengt. Og (dette er det ikke noe galt med men) nesten alle har snap og insta. De mener (99,99 i klassen) at de som ikke har noe av det er TAPERE! og når jeg spør om og få bli med, så begynner de og snu ryggen til meg mens alle de andre snakker.
  Hva skal jeg gjøre?! Trenger svar fort. Har begynt og tenke på hvorfor man skal leve nå.....

 • fotballjenta 11 måneder siden #1

  Hei Fjellkatten, så kipt å høre. Da eg begynte i 8.kl så blei klassen delt i to grupper. Alle bestevennene mine var på gruppe 1, men eg kom på gruppe 2 og kjente ingen. Da vi var på gruppene såg læraren at eg satt ofte aleine og ikkje snakka med så mange på min gruppe. Ein dag ba læreren min meg om å bli med ut på gangen, der spurte han om kva eg syntes om gruppene. Eg fortalte at eg følte meg litt ensom og ikkje kjente noen på gruppen min. Da spurte læraren min meg om eg ville bytte til gruppe 1, for på den gruppen var bestevennene mine. Eg svarte ja, og no er vi heile tida i lag på skulen.

  Tips 1: Visst du føler deg aleine og syntes det er skummelt og snakke med noen, så ta kontakt med læraren din og snakk om det. Visst du syntes det er skummelt kan du spørre foreldrene dine om dei kan si det til læraren din. Da kan dei spørre om du kan få ha mat og helse i lag med bestevennene dine.

  Tips 2: Visst det er stor sjanse for at du blir utestengt kan du og si ifra til læraren din at du føler du blir utestengt av dei andre. Da skal læraren ta kontakt med dei som utesteng deg, og skal si at det er viktig og inkludere andre. Visst dei fortsatt ikkje inkluderar deg kan du prøve og bli kjent med dei. Det kan være enkelt og bli kjent med ein person først. Så vil du bli med i gjengen og bli kjent med fleire. Det som er lurt er at du kanskje snakker med dei når du er med dei. Da vil det bli vanskeleg for dei og overse deg. Dei vil begynne og høyre på deg og dermed begynne og bli kjent med deg.

  Det har ingen ting og si om du ikkje har det peneste fjeset eller kropp. Du er perfekt som du er og nydelig. Du må bare vise det til andre. Det spiller ingen rolle korleis du ser ut. Og du trenger ikkje og være populær for og få venner. Du trenger ikkje snap, det er sunt og godt og leve uten snap og instagram. Eg håper du finner noen og være med, og at folk slutter og utestenge deg. Eg håper du kan sette deg eit mål om at du skal prøve og bli kjent med andre, at du skal se deg i speilet og si "Eg er nydelig som eg er". Se på alle dei positive sidene med deg selv, alle er litt misfornøgd med seg selv. Det er mange som er glad i deg, og det håper eg du veit.

  Når det gjelder at du har begynt og tenke på kvifor man skal leve vil eg at du skal tenke på alle vennene dine og alle i familien din som er glad i deg. Det er mange fleire enn du eigentleg trur. Det er så trist visst du skulle tatt ditt eiga liv, tenk på alle du kjenner som hadde blitt så lei seg. Det er ingen som blir glad av det, det er ingen som får noko godt ut av det. Du er nydelig, no har du muligheten til og starte med måla dine. Du skal leve fordi du er nydelig som du er.