ForumEnsomhet / DRAMA! pls svar
 • DRAMA! pls svar

  Startet av ensom04  ett år siden

  jeg vet ike helt hvor jeg skal starte men jeg har verdt med i en venne gjeg der vi er 6 til sammen. det har kjedd mye drama og jeg tror egt det blir litt mye og skrive men ja jeg er jo ungdom så sier jo seg selv at dette handler om baksnakking. det har seg slik at jeg ble beskylt for urtolig mye bakksnakking, selvom jeg ikke var den eneste. alt begynte liksom med at jeg krangla med to jenter i gjengen, om at hun kankje hadde klart og forveksle jakke med meg siden vi hadde lik. jeg snakka først med de andre jentene om jeg burde si ifra tilho eller bare la det være. jeg valgte å la det være men da valgte den ene jentenog lage noe ut av det og fortalte ho som hadde lik jakke med meg at jeg hadde sagt mye drtt om ho og jakka, liksom at jeg hadde sagt at jakka var stygg og lukta ekkelt osv (hadde ikke det). da skilte gjengen lag og jeg var med to av jentene og to andre var sammen med ho siste. nå vet jeg ikke helt om dere henger sammen men vi kan gi dem navn. (ikke dem ekte)
  ho som har lik jakke so meg: mari
  jenta som sa det på snap:ida
  ene jenta: jelena
  andre jenta: Anne
  tredje jenta:soph
  så en dag iviterte mari alle i gjengen hjem til henne unntatt meg og ente opp med at ho sendte den tiengrupe vi hadde. dem fikk snakka sammen g endte opp med at alle gikk imot meg, og dem gikk tilæreren og sa det. da ville læreren ha et møte med alle, der alle eft bare sa bye dritt om meg foran meg.dette endte opp med mye løgn og gjorde deg bare verrre for meg .jeg hadde noen venner jeg kunn ehenge me men dem gkk i en annen klasse. kort fortalt idaog amri og anne fik demtl o venne mot me ånår jeg spørr dem jeg liksom skulle henge med om hvorfor dem er su så sender de bare en skyllingvinge emoji. folk må vokse opp i er 9. kl vi burde klare dette sammen men neida dette fikkvi ikke til. nå så er jeg alene hele tiden og har ingen og være med, så læreren han tilkalt faren min til et møte uten og spørre meg! livet suger for meg vet dette høres syktut som om jeg er en dramaqween men dette har holft på i nesten 2 mnd. pls svar om du vet noe jeg burde gjøre eller omdetaljerfor dette er 1/4 av kortfortellingen.

 • IloveCowsWhatAboutYou? ett år siden #1

  Har vært i masse drama selv og det er virkelig ikke noe hyggelig, men hva om du sier i fra til lærer eller noen i familien (eller selvfølgelig om du har noen andre venner du stoler på, men tror ikke de kan gjøre så mye med det.)? Familie og lærer kan ikke gå rundt å tro at du lyver om at de sier ting du ikke har gjort og ja sånne greier, men hvis det blir så mye verre at du rett og slett blir mobba og er i nærheten av depresjon anbefaler jeg deg til å bytte skole. Det gjorde jeg når jeg ble involvert i mye drama og rett og slett mobbet. Lykke til :)