ForumEnsomhet / Old times..
 • Old times..

  Startet av Drømmeren  9 år siden

  Hei!
  Dette er kanskje litt rart, men jeg trenger tips/råd:
  Jeg er veldig glad i naturen og historie/gamledager. Jeg føler meg på en måte hjemme i rundt 16-1800 tallet og jeg liker meg veldig godt på museumer med historie.Føler meg på en måte litt annerledes slik. Er veldig glad i Ivo Caprino filmene og pleier å sette med på et rom jeg har gjort om til sånn 1800 talls stil med dem og da føler jeg meg veldig..lykkelig..
  Jeg lurer på om noen skjønner hvorfor jeg har det følelsen?

 • Monopol 9 år siden #1

  Hei :)
  Er litt sånn selv, det jeg ønsker meg mest av alt er korsett og en sånn gammel fin kjole, hehe.. jeg er også veldig glad i naturen, spesielt sjøen, og jeg har tenkt masse på det og tenker nå at jeg liker frihetsfølelsen. Det å være alene i naturen, den friheten til å gå hvor jeg vil, hvis du skjønner..?
  Jeg føler meg veldig..ja, på en måte, lykkelig i kjelleren, der hvor det er masse gamle ting.

 • Drømmeren 9 år siden #2

  Takk, det hjelper at jeg ikke er eneste :)

 • -Lilleblomst 9 år siden #3

  Har det nesten akkurat sånn selv. Jeg er ganske sånn natur menneske.. Naturen er livet mitt, om ikke den hadde vært der hadde jeg nok ikke levd. Det du har er egentlig ganske sånn spesielt (på en god måte) Jeg har også tenkt at jeg har lyst til å leve på 1800-tallet. Men så kommer jo de tankene om at da hadde ikke kvinner stor verdi her. Men du er ikke den eneste :)

 • Lame11 9 år siden #4

  Nå er jeg ingen naturmenneske. Men ejg skjønner at generasjonen vår er F^cked. Og jeg er også sånn.. tenk deg det. at du kan gå i gata i fred uten noe tull av nye mercedeser og spa bygning og sånt. Your not alone dude. Your not alone...