ForumEnsomhet / Kan man kurere ensomhet?
 • Kan man kurere ensomhet?

  Startet av EnSimpelTanke  5 år siden

  Okey. For å si det rett ut: Jeg er lei.

  Jeg er lei av å være den vennen som alltid stiller opp for andre. Jeg er og har alltid vært der for vennene mine. I starten da vi begynte å bli gode venner, tenkte jeg at det var greit å være den vennen som støtter de andre; at jeg ikke alltid trenger å få noe tilbake hver gang jeg gir.

  Men slik tenker jeg ikke lenger, desverre. Jeg er lei av å aldri få noe i gjengjeld. Da jeg ikke en gang fikk ett takk, ble jeg faktisk såret. Jeg trodde jo at vi var venner - gode venner.

  For ikke lenge siden, bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Enten så var vi gode venner som skulle behandle hverandre likt, eller så var vi ingenting. Det var det jeg prøvde å si, face to face. Men det eneste jeg fikk var ett lite "Beklager, skal ikke skje igjen." Måten det ble sagt på såret meg noe inderlig. Jeg forsto da at jeg bare var blitt brukt.

  Jeg orker ikke å prøve å omgås rundt med slike mennesker. Og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Slutter jeg å være venn med dem, har jeg ingen. Det føles allerede som at jeg ikke har noen, men ved å lyve til meg selv og si at vi fortsatt er gode venner tar litt av ensomheten min vekk.

  Men jeg vet jo godt at alt er falskt, og at dette ikke er sundt for meg. Men igjen, hvordan kan jeg endre dette? Hva kan jeg gjøre for å ikke føle meg ensom?

 • sarakry123 5 år siden #1

  har mye av det samme. veldig trist altså. men vær litt kostbar hær si nei noen ganger og ja.... håper det blir beire skjønnar d e sårende3

 • Zorro 5 år siden #2

  Har slitt med nesten akkurat samme problemet. Det som reddet meg ut av ensomheten, var at jeg fant en fremmed på nettet, som jeg kunne åpne meg for, og snakke med - og ikke minst, så lyttet han til alt jeg hadde på hjertet, og støttet meg.
  Selv om jeg menget meg med falske personer på skolen og fritden, så fant jeg i det minste en liten trøst i at han var ekte.

  Klem

 • Depresjon.07 ett år siden #3

  Du har nesten det samme livet som jeg jeg er et følelesesløst monster jeg er ensom og har ingen venner

 • Trorjeger... 10 måneder siden #4

  Vær med de du syns er greie, tror du må forlate de gamle hvis du ikke greier å ha det så veldig gøy med dem. Snakkk med en voksen hvis du tør