ForumEnsomhet / Hvordan skal jeg ta livet mitt raskt og enkelt ?
 • Hvordan skal jeg ta livet mitt raskt og enkelt ?

  Startet av er lei livet  9 år siden

  Heisann, er lei alt sammen, ingenting virker verdt å leve for. Gå på skole, få kone, barn, jobbe dø. Det gidder ikkje eg. Eg gidder ikkje å diskutere dette, si meg heller en god smertefri måte å dø på sånn at et annet vellykkket menneske kan ta min plass. Takker for svar ! :) (

 • Zorek 9 år siden #1

  "sånn at et annet vellykkket menneske kan ta min plass." Det vil ikke bli sånn. Ingen har mulighet til å fylle plassen din her i verden. Og hvis du tar ditt eget liv, kommer familie og venner til å knekke sammen av sorg.. Det at folk tar selvmord er noe av det verste for pårørende. Du bør skaffe hjelp hos en psykolog så fort som mulig. Jeg slet også mye med selvmordstanker. Jeg har vært hos psykolog 2 ganger, og har begynt å gå på antidepressiva, og føler meg allerede bedre..
  Det finnes ingen "enkle" måter å dø på..

 • -Sunny 9 år siden #2

  Akkurat det tenkte jeg også! Jeg så ingen glede i livet og syntes det ikke virket som livet var verdt det.
  Men jeg kan love deg, det er det!
  Man er ikke alltid lykkelig, man må leve for de øyeblikkene man er det. Og fremtiden kan bringe så mye mer enn det man tror. Bare hold ut, gi det tid.
  Ingen kan ta din plass her i verden, derfor er det så viktig at du blir.

  Sender klemmer og håper du får det bedre snart.

 • Rawr 9 år siden #3

  Du gidder ikke ?! Blir irritert av sånne, at man tar livet fordi dem ikke gidder.
  Selv har jeg vært psykisk syk i 3 år, hatt selvmordstanker, vært lei av livet og sånt. Men det betyr ikke at jeg noen gang kunne tenkt å ta livet. Joda, jeg tenkte ut planer hele tiden før, helt til jeg opplevde selv at en annen tok selvmord. Det gjorde så vondt, så jeg vil ikke gjøre det samme; å pine dem andre.

  Snakk heller med helsesøster eller noe, ting blir ikke bedre av selvmord, det blir egentlig verre for dine venner og familie.

 • martross 9 år siden #4

  Jeg skjønner deg så jæævlig godt!! jeg vil dø.. Jeg vil ikke leve. Og til deg "Rawr" hvis du piner andre ved å begå selvmord, hvordan tror du den personen som vil dø har det?? JEG FØLER MEG PINT! jeg har følt meg pint nå i 4år, hva med meg? eller hva med andre som vil dø? Skal vi blir pint hele livet vi da bare for å skåne andre? I det minste: deres smerte vil jo til slutt gå over..

  Pårørende er faktisk grunnen til at jeg ikke har tatt livet mitt, men gud jeg blir provosert når du sier at DE blir "pint" og at det er mer synd på de omtrent!! de kan jo komme over sorgen en gang, jeg vil ALDRI komme over sånn som jeg har det. Jeg vil aldri komme over hva andre mennesker har gjort mot meg. Jeg kommer til å dø alene, fordi ingen kommer noen gang til å like meg. Og, sånn føler sikkert andre det også..

  Når det er sagt så ser jeg jo at det er noe galt, at jeg trenger hjelp. Det håper jeg du gjør også, for mest sannsynlig er nok ikke selvmord den beste løsningen..

 • Drømmeren 9 år siden #5

  Kjære alle som har skrevet noe her:
  1.Selvmordstanker er det dummeste og mest egoistiske som en person kan få! Klart at den som har det vondt ikke bør lide, men slike ting er faktisk lettere å kurrere enn livet. Hvis man tenker på så heldig man er som har fått et liv som man kan bruke akkurat som man vil (selv om det ikke alltid føles sånn).Tenk så glade foreldre og andre er i en person. De må sitte igjen med et tomt hull og tenke på hvordan de kunne gjort det, at de ikke så det også videre.. VELDIG TEIT MED SELVMORD!
  2. Det er alltid vondt å dø! Det er faktisk det at noe ødelegger noe i kroppen og det slutter å fungere som det skal og det er IKKE smerteløst.
  Snakk med noen, kanskje ikke bare noen du kjenner, noen andre som ikke vet så mye og vil gi fornuftige svar. Finn ut hvor du føler deg hjemme, hva du vil og start et nytt liv, fokuser på det som er bra! Og husk: Alle liker glade og muntre personer, hvis du er glad og morsom liker folk deg, det er jeg helt sikker på.
  Lykke til videre i livet!

 • bla_182 9 år siden #6

  Selvmord virker som en lett utvei, men det er absolutt ikke den riktige. Jeg hadde også slike tanker for noen år siden når jeg var litt yngre. Jeg var lei av alt. Men jeg holdt ut, og det er så absolutt verdt det! Man kommer alltid til å møte motgang her i livet, uansett hvem eller hvordan man er. Men det er de gode stundene som er verdt å leve livet. Kjærlighet, venner, reiser, opplevelser. Alt vondt vil du bare vokse på! Det er klisje å si det på denne måten, men det er faktisk sant. Og hvis du føler at livet ditt er helt på bånn, så hjeler det (i alle fall meg) at det kan bare gå en vei, og det er opp. Finn deg en hobby eller noe annet som du gleder deg over. Når du går på skole eller fritidsordninger o.l. så vær optimistisk og du vil møte nye mennesker, som er der for deg og støtter deg og gir livet ditt mening:-)

 • malette 9 år siden #7

  Kjære deg! Jeg vet du ikke ber om det jeg skriver nå, men jeg velger å skrive for det om. Jeg vet akkuratt hvordan du har det. Føler du ikke har en fremtid og at du ikke har noe å leve for. Tenk først og fremst plutselig kan alt bli forandret, tenk kanskje om en liten stund er livet ditt plutselig blitt perfekt? Finn en hobby, noe å leve for. Jeg har det likt selv og begynte for en stund siden å sykle, sykler sykkelturer alene. De dagene jeg er ekstra deppa så tar jeg meg en sykkeltur. Det synes jeg er en god måte å få mer livsglede på.

  Selvmord virker som en veldig enkel løsning på noe. Jo det kan være en løsnig for deg. Men tenk på alle de som sitter igjen? Jeg er HELT sikker på at noen er elsker deg for den flotte personen du helt sikkert er.

  Alle mennesker er like mye verdt og alle har retten til å ha et godt liv med støtte rundt seg. Ingen kan ta din plass i verden fordi det er bare DIN plass. Tenk deg at livet er en gave, tenk på de som dør av sykdommer som fks kreft i ung alder, alt de går glipp av.

  Du kjenner sikkert selv noen nerme deg som har dødd, hvordan føltes det? Det er vondt, det er vondt for deg å se noen som betyr masse for deg dø, forsvinne og aldri komme tilbake.

  Det du må gjøre er å snakke med noen for som sagt over alt kan snu til det motsatte! Snakk med helsesøster, sosialærere eller andre som du stoler på. Du kan jo også benytte deg en telefon her inne. Gå til lege eller helsesøster slik du kan bli henvist til psykolog. Psykolog har hjelpt veldig mange i din situasjon og jeg tror det er det du trenger.

  Husk du er verdifull for akkuratt den personen du er, folk som du kanskje ikke tror elsker deg, elsker deg for den du er.

  Jeg håper du ikke gir opp den tøffe kampen men forsetter å kjemper, En gang vil du få det bra, unasett!
  Lykke til!

 • malette 9 år siden #8

  Må bare legge til at jeg blir så utrolig provosert når folk sier selvmord er det mest egoistiske og dummeste man kan gjøre. Det er ikke såånn. De som sliter er ofte veldig sterke mennesker som ikke har gitt opp. Dere aner ikke hvor vondt de som tar selvmord har det. Kjenner flere som har prøvd og de har det helt forjævlig, men de prøver. De er utrolig sterke mennesker som er veldig store forbilder for meg.

 • Drømmeren 9 år siden #9

  Jeg må da bare avgi en nærmere forklaring siden folk klikker på min besvarelse:
  Jeg hadde en venn som hadde selvmordstanker og har iblandt hatt det selv og.Men han hadde venner, og prøvde å skyve tankene bort, nå er han poppis og er som verdens lykkeligeste person.Det er dumt å være så lite takknemlig for det livet man har fått.Det er en utvei du aldri har sjansen til å angre på.Hele verden er full av muligheter får å være lykkelig og glad, og ikke se noe annet enn et svart hull som man ikke kommer ut fra, er ikke noen måte å løse problemet på, det gjør det bare mye værre. Når man er så dypt nede på bunn, er det ikke noen annen vei, bare oppover. Da er det faktisk bare dumt å bare gi seg uten kamp, som andre har sagt her: livet har både oppganger og nedoverturer. Man kan ikke tro at livet er en dans på roser, da har man ikke sjønt hva livet er. Jeg vet hvor vondt livet kan være, miste mennesker, sårende ord og masse annet, men da går det bare oppover!
  Så det er dumt å ta livet sitt, nå håper jeg du har fått svaret fra meg

 • Drømmeren 9 år siden #10

  Og jeg glemte å skyte inn en ting: før eller siden dør man, nyt livets lyse sider mens man har det!
  Lykke til!

 • bieberfever 9 år siden #11

  kjære deg, det blir virkelig for dumt å ta sitt eget liv fordi "du ikke gidder mer". ta deg sammen og mann deg opp! vis de taperne som får deg til å føle deg sånn at du er sterkere enn dem! vis dem at du tar faen ikke ditt eget liv for dem! ikke bli en person som velger letteste og raskeste utvei. se det positive i ting! spis masse sjokolade og hør på musikk. bare vær så sur som du trenger å være. bare ALDRI ta ditt eget liv. det er det dummeste du kan gjøre

 • forelsket16 8 år siden #12

  jeg har hatt perioder i livet mitt der jeg nesten har tatt mitt eget liv, men tenk på alt i livet du ikke har opplevd enda, og alt du går glipp av ! det var den tanken som stoppet meg fra å gjøre det :)

 • Cruse Master 8 år siden #13

  Nå skal jeg si deg en ting mister eller misses er lei livet Har du virkelig grund til og tar livet ditt, eller er du bare redd. Fordi min mening er at Folk som tar livet sitt er bare redd også for og tar Konsekvensene av valgene som de tar, vis en har grunn til dette er det jo vel meg av oss to men gjør jeg det? NEI !!! fordi det er en ting som holde meg i livet og det er meg selv. Jeg kommer til og dø uansett men hvorfor skal jeg tar det så tidlig, ser dette er ikke fordi du gidder ikke mere det er fordi du er redd for ditt egen liv! men ikke glem du kan gjøre noe ut av dette du kan gjøre at det er mindre skummelt

 • 3 år siden #14

  Hvis du er død, savner du da noe? Visste visst ikke.

 • 3 år siden #15

  Ikke, Du vil bare la noen andre lide da. tenk på alle som kommer til å savne deg! ikke si ingen vil savne meg for det er slettes ikke sant!!

 • MørkVerden 3 år siden #16

  Fuck this shit, leter bare igjennom nettet etter en lett måte å daue på.... så kommer eg her og skal synes synd på de rundt meg som preger dette... kan isje noen bare gi en simpel måte å daue på? Helvete så vanskelig det skal være?

 • No way 3 år siden #17

  "Selvmordstanker er det dummeste og mest egoistiske som en person kan få" Sorry, men der tror jeg mange er veldig uenige med deg. Mange som vil ta selvmord tenker at det er det beste for omverden, ikke en selv. Selv om det sikkert ikke er riktig tanke, kan du ikke da kalle det egoistisk.

 • Kolibri 3 år siden #18

  Hei! Jeg har også selvmordstanker, jeg går i 7klasse. barneskolen! Jeg har ingenting å leve for. Tvilling broren min døde i magen til moren min, jeg har blitt mobbet siden 1.klasse byttet i skole i 6.klasse. Og gjett hva jeg blir enda mer mobbet!!!! En dag jeg var på skolen sto stigen opp til gymsaltaket oppe. Jeg kom ALDRIG til å få sjansen igjen. Jeg klatret opp og hoppet med fra taket. 5 meter rett ned på grus. Jeg døde ikke og ble heller ikke lam. Jeg brak armen i forsøket på selvmord. Sykebilen kom. Resten er svart. Mamma og pappa fikk meg ALDRIG på skolen og når de kjørte meg dit stakk jeg og kom til bake når skolen var ferdig. Barnevernet tok meg og flyttet meg til et annet sted! Familien får ikke en gang ringe meg! Hva har jeg å leve for? INGEN ting! Vil dere at jeg skal pines her å vente på å bli gammel og grå til døden henter meg!??! Jeg MÅ død Nå!!!

 • titha001 3 år siden #19

  Jeg er 13 år og har de tankene også, følelsene at man ikke orker mer og at det letteste hadde vært å bare gji slipp. Akkurat nå sitter jeg på skolen, det er sikkert mage som tror jeg har et perfekt liv men det er ikke sån. Jeg har vært hos leger og lagt inn på forskellige sykehus og hus, fordi jeg har prøvd å ta mitt eget liv, men det hjelper ikke. Det blir bare verre. De som "støtter" meg akkurat i det øyeblikket er egentlig kjempe dumme.
  Dette hjalp sikkert ikke stort mye men nå fikk jeg snakket ut om det. På en måte med folk som har det samme problemet.

 • Simen9 3 år siden #20

  Kjønner det men hvordan tar man selvmord