ForumEnsomhet / Hva faen er feil med meg?
 • Hva faen er feil med meg?

  Startet av Stars  7 år siden

  Nå i det siste har jeg merket at humøret mitt virkelig er på bånn. Helt ute av det blå kan jeg plutselig få en overveldende tristhetsfølelse. Dette varer ganske lenge, helt til jeg enten begynner å gråte eller bare konsentrerer meg om å tenke på noe annet. De gangene jeg begynner å gråte varer det ikke så lenge, men nok til at jeg blir irritert over meg selv nettopp fordi jeg ikke forstår hvorfor jeg gråter. I det siste har dette som sagt begynt å skje med hyppige mellomrom, men jeg har ikke tenkt særlig over det før jeg fant ut at det begynner å plage meg. For eksempel har det begynt å skje et par ganger helt plutselig når jeg sitter i timen på skolen, eller noen ganger når jeg er på jobb.

  De fleste vil nok si at "det ligger alltid noe i bånn." Jeg er veldig klar over dette, og har tenkt ut et par grunner. Nå i det siste har det gått veldig dårlig med en gutt jeg holdt på med. Noen av gangene jeg gråter tar jeg meg selv i å tenke på han, men jeg synes det er så utrolig rart. Det var aldri veldig big deal, men jeg tror det har gått sterkt innpå meg likevel. Men nå skal det også sies at gråtingen og trishetsfølelsen har vært der en stund før jeg i det hele tatt møtte denne gutten, men jeg tenker at den situasjonen kanskje har vært med på å forverre det hele.

  Så folkens, er jeg helt alene når det gjelder dette? Er det flere enn meg som tar seg i å plutselig føle en trang til å gråte? Jeg blir så irritert over meg selv, for jeg føler at jeg gråter uten grunn. At andre har det mye verre enn meg og at jeg virkelig ikke har noen grunner til å være så trist som det jeg føler meg for tiden.

  Det er veldig ubehagelig og ekkelt å måtte gå rundt og føle seg trist. Så, til det viktigste av alt.. hva kan jeg gjøre for å liksom "skyve" bort disse triste følelsene? Og vil dere kalle dette et problem, eller er det helt normalt?

  Tusen takk :)

 • reason 7 år siden #1

  Hmmm, du nevner en gutt, og _at du har vært trist før du møtte han._
  Hva gjør deg trist?


  Tenk over hva som gjør deg trist, og snakk med noen om det:)

 • Itsme3 7 år siden #2

  Ja jeg er helt enig :) det fins jo også noe som Helsestasjon For Ungdom, der man kan snakke med noen helt gratis! Selv om de bare er åpent en gang i uken. Jeg tror man kan få bra hjelp der, jeg har tenkt på å gå dit selv..:)