ForumVold og overgrep / Vurderer å avbryte anmeldelsen for voldtektsmann
 • Vurderer å avbryte anmeldelsen for voldtektsmann

  Startet av Llkuwy2004  ett år siden

  Hei, jeg er en jente på 17 år. Jeg ble voldtatt da jeg var omtrent 10 år, av fetteren min. Jeg fortalte mamma og pappa om dette for 1,5 mnd siden med hjelp av psykologen på BUP. Begge foreldrene mine er fast bestemte på at vi skal anmelde dette, og jeg har kun sagt ja fordi jeg ikke vil skuffe dem, og jeg ønsker å forebygge at han muligens kan gjøre det mot andre (eller at han kanskje allerede har gjort det mot andre).

  Problemet er at jeg har for mye medfølelse for han.. jeg er utrolig redd for å ødelegge livet hans, og totalt ødelegge livet til foreldrene hans. Han er 5 år eldre enn meg og hadde akkurat ikke bikket over til straffbar lavalder. Så om jeg anmelder han vil han ikke bli straffet og jeg gjør det for ingenting… jeg kan få voldsoffererstatning, men advokaten sa det var ganske liten sjanse, men at det er til min fordel at jeg er diagnostisert med PTSD og har et bilde av det jeg husker at jeg hadde på meg natten det skjedde. Ellers har det gått for mange år til at noe bevis kan bli funnet på kroppen min.

  Foreldrene mine sier «du ødelegger ikke livet hans, han har jo ødelagt ditt». Men jeg føler meg så skyldig som plutselig kommer å ødelegger livet hans når han har etablert seg et liv med bolig og kjæreste.
  Og at kanskje det bare var noe han gjorde fordi hn var ung og dum. Han trussla meg med drap om jeg fortalte det videre, så han visse at det han gjorde var galt. Men det var 7 år siden, så jeg føler meg så slem…

  Er det noen som har erfaring med dette som vet hva det beste å gjøre er? Eller hvordan jeg kan bli kvitt den skyldfølelsen jeg har overfor han? For jeg føler jeg kun ødelegger familien :/

 • Selv123 ett år siden #1

  Kjære deg❤️
  Jeg ville hørt på foreldrene dine.. det er ikke greit å voldta noen! Vær så snill å hør på foreldrene dine akkurat nå❤️. Husk på at de vil bare hjelpe deg! Stå på vidre! Og husk dette og: DETTE ER IKKE din feil og da mener jeg IKKE DIN FEIL! Love you!! Stå på vidre!