ForumVold og overgrep / Voldtekt
 • Voldtekt

  Startet av Javelok  10 måneder siden

  Hei, jeg er en 14 år gammel jente

  Det skjedde for tre uker siden. Jeg var alene hjemme og inviterte noen venner på besøk, og så ble jeg litt for full.

  Jeg har ikke sovet ordentlig siden da og jeg er kvalm hele tiden. Jeg har bilder inne i hodet mitt hele tiden og jeg har fortsatt den følelsen i magen som var der da. Jeg synes det høres rart ut når folk sier at jeg ble voldtatt, men d r jo tydeligvis det som skjedde. Jeg har vært på voldtektsmottak, hos bistandsadvokat og på Barnehuset i Oslo og gitt forklaring. Nå vil jeg bare glemme det og være ferdig. Men det går ikke ut av hodet mitt, eller kroppen min. Alle følelsene og bildene er der hele tiden, jeg klarer ikke konsentrere meg om noe. Det går utover skolen og det ødelegger for sosiale opplegg som jeg har gledet meg til lenge. Jeg klarer ikke tenke på noe annet og derfor ikke å nyte å være med vennene mine.

  Jeg prøver å være ute med venner så mye jeg kan da. Jeg klarer ikke å sitte inne hele dagen og være usosial, men det er ikke gøy og være ute med vennene mine lenger heller. Jeg klarer ikke slutte å tenke og føle. Jeg vet at jeg har skrevet det mange ganger, men det er det alt består av nå.

 • Darkness 10 måneder siden #1

  Så forferdelig at du måtte gå gjennom dette, og enda mer forferdelig at du må gå gjennom etter følelsen alene, for det trenger du ikke. Har du prøvd å snakke med helsesøster? Du trenger virkelig ikke å gå rundt med tankene, bildene, og følelsene og jeg forstår at det er veldig tungt. Kan du ikke prøve å snakke med helsesøstra? Og deretter kanskje en psykolog? Det kan være godt å få snakket om det og få hjelp til å bære tyngden av skuldrene. De vil hjelpe deg og gjøre det lettere for deg. Jeg håper du vurderer det for det kan hjelpe deg, lykke til. Du er sterk❤️❤️