ForumVold og overgrep / voldtekt som 14 åring?
 • voldtekt som 14 åring?

  Startet av magnolia 2019  ett år siden

  okey æ begynte å snakke med en fyr som va 17 å æ va 14. Han sa han likte mæ å likte jo han litt. Vi blei meir og meir kjent så blei vi sammen. også bestemte vi oss for å møtes. Æ blei med han heim. Det første æ la mærke tel da vi kom heim tel han va at han låste ytterdøra. Da blei jo æ redd. Vi klemte å kyssa før vi satt oss i sofaen. Han begynte å ta på mæ. På puppan å i skritte. Han tok handa mi på kuken sin. Æ stritta i mot men han brukte all sin kraft for at æ sku ta på den. Klærne våre va jo enda på heldigvis. Etter en halvtime med detta så la han sofaen ut tel en sovesofa også slang han mæ ned i den tok beina mine på skuldrene sine og begynte å tørr jokke på mæ. Vi hadde enda klærne på oss så han begynte neste å kle av mæ å ta frem en kondom. Æ klarte å si nei heldigvis men da begynte han å ta mæ i skritte. Så æ trudde lzm at det va greit siden vi va sammen. Men etter detta lærte vi om voldtekt og overgrep på skolen. Så æ lure enda den dag i dag om detta e voldtekt eller overgrep. Detta e 2 år sia å nu e æ 16 å klare å leve i troen på at detta ikke e det men e usikker? plis svar :)

 • Vetikkeheltjeg ett år siden #1

  Et nei er et nei. Et seksuelt overgrep er når to partnere har sex, eller gjør seksuelle handlinger selv om den ene partneren ikke vil det eller har sagt nei. Det var veldig trist å lese dette innlegget. Du kan søke hjelp til en voksen du kan stole på! Du er ikke alene💔

 • Heyhey ett år siden #2

  Det er forferdelig trist at dette skjedde med deg. Jeg anbefaler deg å snakke med en voksen du stoler på. Ikke for å trenge meg på men gikk han noe lektere enn denne og hadde dere sex.
  . dette skal du klare deg gjennom elsker deg så mye og lykke tiiil 🌹❤️🥰