ForumVold og overgrep / Usikker
 • Usikker

  Startet av 🥰Tanker  2 år siden

  Da jeg var yngre opplevde jeg noe jeg tror jeg kan kalle et overgrep? Kort fortalt. Var ute på kvelden i byen med noen venner (var sånn tivoli osv, hvis noen skulle lure på hvorfor), men så måtte de dra, så jeg skulle møte noen andre på en sånn bakvei ish, hvertfall var bakveien helt tom av folk. Jeg møtte en mann, han tok tak i meg oh det er nesten alt jeg husker.

  Da det skjedde husker jeg at jeg følte noe var feil, men ante ikke hva overgrep var, så jeg levde videre med det og la det bak meg. Nå, i senere tid har det skjedd en del. Jeg var med en gutt og han tok meg litt på puppene og sånn, det gikk fint, men så blei han litt voldsom, og da fikk jeg en total panikk. Jeg kjenner gutten godt og stoler på han, men når han tok i meg sånn var det som om det gikk av en alarm inni meg. Som sagt husker jeg ikke 100% hva som skjedde den kvelden, men kan det være at kroppen min husker det? I tillegg har det vært sånn at jeg ikke har følt meg bra nok siden den kvelden, som om noen skulle ha fortalt meg «du er ikke bra nok»..

  Er veldig redd.

  Hvertfall, treneren min og jeg snakket sammen om vanskelige ting og sånn for en stund siden, og da hadde jeg på en måte veldig lyst til å fortelle det til hu, fordi hu kom inn på noe lignende, men jeg klarte det ikke for jeg vet ikke om det er et overgrep uansett? Hva syntes dere jeg skal gjøre?

 • Glassbiter 2 år siden #1

  Det er veldig modig av deg å skrive det her og det er virkelig leit å høre. Som alle andre ville sagt skal jeg si at om du stoler på treneren din burde du si det. Men du vil sikkert ikke høre noe om motivasjon til å snakke med noen om det. Jeg vet at det er tungt, og det vil det alltid være. Eneste jeg kan si er at du må stole på andra og mest av alt dine egene tanker, følelser og ikke minst kroppen din. ;) heier på deg