ForumVold og overgrep / Russ og overgrep
 • Russ og overgrep

  Startet av 06jenta  9 måneder siden

  Hei, Jeg er 13 år og går i 7 klasse.

  For noen dager siden så gikk jeg langs gaten på kvelden. Jeg hadde vært hos en venn. Det var sent så jeg kjappet meg hjem. Så hørte jeg at det kom en russebuss, så jeg gikk enda fortere.

  Bussen stoppet ved siden av meg. Det kom en gutt ut, og dyttet meg så jeg falt i grøfta. Det kom gutt til, og de satt seg ned og kledde av meg. Jeg gjorde motstand, men det hjalp ikke.

  De lo, og var veldig hardhendte. Jeg lå der i unnertøyet, før en av dem tok av BH-en min, og kysset puppene mine. Jeg prøvde å komme unna, men det hjalp ikke.

  Han andre tro av trusa, og strøk meg på tissen. Jeg gjorde motstand, sparka, og slo rundt meg. Til slutt hjalp det. De løp inn i bussen, og kjørte videre. Jeg lå fortsatt der i grøfta, naken, og blødde neseblod.

  Jeg klarte ikke å bevege meg. Jeg var i sjokk. Jeg bare lå der. Jeg begynte å bevege meg. Grøften var en ca en halv meter dyp. Jeg hadde vondt over alt. Adrenalinsjokket var begynt å gå over. Jeg hadde flere skrubbsår.

  Jeg kledde på meg, og reiste meg. Jeg gikk opp på veien igjen. Klærne mine var skitne og hadde revnet opp. Jeg fortsatte å gå, da jeg så en ny russebuss komme. Jeg fikk panikk, før jeg så at det var søsteren min, og noen av vennene hennes sin buss.

  De stoppet, og søster og en annen kom ut og spurte om det gikk bra med meg. Jeg løp til søster, og ga henne en lang klem, får jeg begynte å gråte. Jeg ble med i bussen og fortalte alt som hadde skjedd. Vi kjørte hjem, heldigvis var det ikke så langt.

  Når vi kom hjem, så gikk jeg og søster ned på badet, og vasket sårene, mens bestevenninnen til søster fortalte mamma og pappa hva som hadde skjedd. Jeg fikk på meg nye klær, og gikk opp til mamma. Hun kom mot meg og ga meg en klem. Hun trøstet meg.

  Dagen etter spurte søster hvordan bussen så ut, og jeg forklarte det jeg husket. Hun viste meg et bildet av en russebuss og lurte på om det var den. Jeg kjente den igjen og sa ja. Hun sa at hun kjente de på bussen, og at hun skulle si ifra.  Nå, noen dager senere, får jeg panikk hver gang jeg ser en russ, spesielt gutter. Kan noen hjelpe meg?

 • Vv06vV 8 måneder siden #1

  Skjønner veldig godt at du blir redd når du møter andre russ nå. Du var utrolig tøff som turte å si ifra, det er det ikke alle som gjør. Jeg syns du skal snakke med noen om det, det virker som om søstera di er en du stoler på, eller foreldrene dine. Husk at ikke alle russ er som de som gjorde dette!

 • hvormange 8 måneder siden #2

  Det skjønner jeg veldig godt! Men husk at det ikke er mange russ som ville gjort noe sånt. Du trenger nok ikke å være redd for de :)