ForumVold og overgrep / Ris på baken
 • Ris på baken

  Startet av Lol.lol  3 år siden

  Vennen min får ris på rumpa når hun er hjemme.
  Det er sån hart altså. Faren er fylliker og sayko hele tiden. Har hun flaks får hun beholde buksa på. Faren blir sint for alt og ingenting og moren døde i en bilulykke i fjor. Hun kan få ris for dårlige resultater på prøvene vi har på skolen. En gang fikk hun ris når jeg var med henne hjem(heldigvis med buksa). Hun hadde fåt 4/10 på gloseprøve fordi hun hadde vert syk. Stemoren er ikke snill heller men bare kjefter.

  Kan dere hjelpe meg? Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å hjelpe. Jeg er lei av å lyve om blåmerkene huns. Hun sier jeg må holde risen hemmelig.

 • Anonymt* 3 år siden #1

  Si ifra til en voksen!! Det kan godt være helsesøster, kontaktlærer, familiemedlem eller en voksen dere stoler på. En jente fortjener ikke og bli behandlet på en slik måte så jeg annbefaler at dere må si ifra! Hvis dere ikke gjør noe nå kan det hende at det går vidre til seksuelle handlinger og det er straffbart, så jeg annbefaler og gjøre noe nå før det går over til noe mere seksuelt<33

 • Seria123 3 år siden #2

  Hei! Så fint at du spør om hjelp! Jeg anbefaler deg og snakke med venninen din og fortelle henne at dere burde gå til en voksen og fortelle dette det kan være en lærer, forelder, helsesøster, eller en voksen dere stoler på. Venninen din fortjener ikke og bli behandlet på denne måten. Og det er viktig at dere sier i fra så hun\han kan få hjelp så ting blir lettere for henne/han😊 jeg ønsker deg og venninen din masse lykke til, klem❤️

 • Diidii 3 år siden #3

  Snakk med helsesøster, eller kontakt barnevernet

 • Rs1234 2 år siden #4

  Be henne anmelde han for vold.

 • Violett 2 år siden #5

  Oki, jeg vet det er vanskelig når noen forteller noe Så forferdelig til deg og ber deg ikke si det videre. Men alle i Norge har plikt til å gi beskjed når de ser eller få vite slik. Og hvis du bryr deg om vennen din så må du si i fra. Er du redd at hun skal bli sur kan du si det til en voksen og be den om og ikke si at du har sakt noe.
  Og selv om du gir beskjed betyr det ikke at hun mister faren sin hvis han er syk får han hjelp og hun kan fortsatt ha kontakt hvis hun vil.

 • Tvillingbror og Tvillingsøster ett år siden #6

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på snart 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 har fått ris på rumpene våre av begge foreldra våre, gjennom hele oppveksten vår. Så vi 2 veit hvor vanskelig det er og snakke om, og si ifra om. Det er fordi det er så flaut og pinlig og snakke om. Det er veldig nedverdigende og få ris på rumpa, spesielt etter at vi 2 blei tenåringer. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på snart 16 år, som er Bestevenner.

 • fiskemepappa 9 måneder siden #7

  Det er lurt å melde til politiet eller barneværelset.
  De vil ikke gi opp så let.
  Hvis faren eller mora sier at det ikke er noe.
  Hvil di helt sikkert snakke med vennina di sjøl.