ForumVold og overgrep / pappa slår meg..
 • pappa slår meg..

  Startet av Misamisa  9 år siden

  Helt siden jeg var liten har pappa slått meg når han blir veldig sint. Mamma har alltid godtatt det og ment jeg fortjener det. Hun har aldri blitt sint hvis pappa slår meg.
  Det er først nå som jeg er større jeg har insett at det de gjør er galt. ikke bare slår de meg, men de truer meg med skikkerlig bank og mobber meg når de blir sure. De bruker alt det jeg sliter med, venner og interesser mot meg. jeg sliter med sosial angst derfor kaller de meg misfoster, at jeg ødelegger livene deres, at jeg burde legges inn på psykriarisk avdeling osv og at jeg burde dra til helvete.

  er det virkelig normalt at foreldre er sånn når de er sure?? de ødelegger selvtilliten min, jeg har noen gang tenkt på selvmord for alt i livet går mot meg, til og med mine egne foreldre støtter meg ikke når jeg har det vondt de bare bruker det mot meg. Jeg har slutta å ta med venner på besøk, for faren min dømmer vennene mine og når de er sure på meg så sier de at det sikkkert er pågrunnav vennene mine og at de er mye bedre enn meg derfor har jeg nesten ikke besøk lenger.

  I går hadde vi en stor krangel og pappa slo meg hardt i hodet og jeg ropte mens jeg gråt " slå meg da, slå meg mer hvis du vil" og han skrek " JAAAA DU FORTJENER BANK, BLI BANKA HJELPSLØS" mamma brydde seg ikke en dritt. Og så forsatte krangelen og pappa slo meg med et hånkle og sa at han skulle brekke hendene mine :( og banke meg osv han trua meg kjempe mye med vold. Så løp jeg til mamma og sa det ikke var lov til å slå og true med vold men da sa hun "JEG SPYR, DET ER LOV NÅR MAN OPPFØRER SEG SÅNN, tror foreldrene til vennene dine hadde gjort det samme" men saken er at det er jo ikke lov :(

  Det verste er at søstra mi var på foreldrene mine sitt lag og hun sa til pappa "skal du ikke gjøre noe?? skal du ikke slå henne"?? Jeg blir så lei meg de har lært opp søstra mi til at det er lov å slå som straff :( hun slo meg også faktisk (hun er utviklingshemmet og det gjør saken verre) og hun ble også slått mye før så vant til det hun å

  HVA SKAL JEG GØRE?? hilsen jente 17, vil bare si at de er kjempe snille ellers, derfor ingen tror sånt om dem. De kjører meg rundt og gør ting for meg derfor jeg er i et dilemma, vil ikke miste dem heller

 • ginny 9 år siden #1

  Hei.
  Opplevd noe av det samme, bortsett fra at det stoppet da jeg var åtte, og jeg fikk ikke vite at det var galt før mange år senere, og ikke en gang av mine egne foreldre. Jeg ville anbefale at du gikk til helsesøsteren eller kontaktlæreren din, og fortalte dem nøyaktig det samme som du skriver her. Som sagt holdt det ikke på så lenge for meg men jeg husker jo hva som skjedde da moren min(Det var hun som slo og pappa som så på) ble tatt. Og du mister dem ikke. Det som antakelig skjer er at faren din blir lagt inn på psykiatrisk en periode, og får hjelp til å lære sinnekontroll. Du og søsteren din vil bo hjemme som vanlig og kanskje også få oppfølging av helsesøster eller en psykolog. Etter at han har fått hjelp, kan faren din helt fint flytte hjem igjen til dere, og få et normalt liv igjen. Det var i vertfall det som skjedde med min familie, så tviler sterkt på at barnevernet kommer til å ta deg og søsteren din ut av hjemmet deres permanent, spesielt når det er i mot ditt ønske. Det går nok bra skal du se:) Jeg er nå seksten år, og hverken jeg eller lillebroren min merker lenger noe av det som var den gangen lenger, så da er det jo håp for dere også:)
  Lykke til.

 • minsiin 9 år siden #2

  Det er virkelig ikke bra at foreldrene dine slår deg! Du trenger virkelig hjelp! Jeg hadde ikke taklet det i det hele tatt! Jeg hadde egentlig gått til barnevernet med en gang.. Det er ikke farlig hos barnevernet i det hele tatt! Men jeg syns du skal gjøre det hvis de fortsetter å slå deg! Jeg håper virkelig at du får det bra etterhvert! jeg ønsker deg masse lykke til og prøv det jeg sa! :)

 • Glasspir 8 år siden #3

  wooooow , det er nesten helt samme som med meg! og det er skikkelig kjipt..!!D:
  jeg snakker med legen nå og hun sier at jeg skal vurdere fosterhjem , kanske du å burde det?
  13 år

 • !HJELP! 8 år siden #4

  Herregud!! Dette er jo sinnsykt !!
  Det er mye om at foreldre slår barna sine nå for tiden, jeg skjønner det ikke !!!
  Hvis jeg var deg ville jeg prøvd og snakke med foreldrene mine( for de er jo ikke sure hele tiden eller....??? )
  eller jeg ville gått til Barnevernet.
  Og hvis faren din slår ofte ville jeg sakt ifra til Politiet, du vil jo ikke miste han, men dett er faktisk så alvorlig at man kan komme i fengsel for det!!
  Dette burde du snakke om med noen voksne som lytter å hører på hva du har å si!!
  Jeg ønsker deg lykke til. ( fortell hva som skjer videre, for jeg vil vite hva som skjer!!)

 • NorwayGirl 8 år siden #5

  Hei!

  Jeg synes det er utrolig dumt at faren din slår deg.
  Jeg har ikke vært igjennom at han slår, men faren min klyper.
  Fikk store blåmerker etter han har kløpet meg. Det ble jeg temmelig lei av og jeg sa i fra. Da slutta han. Jeg var redd han , men nå vet jeg hans svakheter.

  Stå på!

 • bruker13 8 år siden #6

  du burde ringe nødtelefonen for barn!!!

 • HAAKo 8 år siden #7

  Pappaen min er også sånn. Han er så misforøyd hele tiden! Hvis noe er galt så blir dagen hans dårlig og han er pessimist hele dagen, pluss at han er sindt mot de som er hemt uskyldige. Jeg og mamma er litt i mot han. Han jobber hele tiden på pc en. Jeg tror han tenker at pc er bedere enn familie.

 • Derpina 8 år siden #8

  ALLE som opplever noe slikt burde kontakte barnevernet. Det er IKKE normalt, det er helt forferdelig! UANSETT hva du har gjort fortjener du ikke dette. Uansett hva du har gjort! Barnevernet vil hjelpe deg alt de kan. Du skal ikke ha det slik.

 • Isy :( 7 år siden #9

  Det er helt grusomt og jeg har selv opplevd det at foreldrene ikke bryr seg..At min mor bare har akseptert det.Det tok selv lang tid for meg og gji beskjed til Politiet og brneverntet.Men jeg håper og vill at du skal ha det godt i ditt liv,selv om det ser mørkt på det nå ,så kan de endre seg.Vis du tør og gje beksjed til noen som dus toler på som kan si det videre til Politiet og barnevernet.Men jeg synes du bør gå til Politiet eller ringe 112 nødtelefonen til politiet.

 • Cat 6 år siden #10

  Ring alarmtelefonen 116111

 • TheRiddler 5 år siden #11

  Hei, eg opplever det samme. Og nei det er ikkje normalt at foreldre blir så sure. Det er ikkje din feil. Det er dems sin feil. Det er dem som sliter, det er dem som burde blitt lagt inn på eit psykiatrisk sykehus og ikkje du.
  Du burde ringe politiet, du burde si det til din nærmeste venn. Du er helt normal. Det er di som er unormale og ikkje du. Eg veit at du vil kanskje ikkje myste foreldrene dine. Men du burde ta ein pause fra dem og bo ein annen plass. Og besøke dem av og til. Eller slutte hele kontakten med dem ein god stund også ta det roligt framover.

 • linacata 4 år siden #12

  hei.. ville bare si at jeg er i en lignende situasjon akkurat nå, så du er ikke alene ❤ vi skal klare å komme oss gjennom det

 • NeedHelp 3 år siden #13

  Det samme skjer med venninna mi, men hun sier bare at det går fint, og at hun kommer seg gjennom det, dere er blitt vant til det og tror det er normalt, men det er det IKKE, så hver så snill, snakk med de dere stoler på, og prøv å komme ut av den situasjonen, ikke bare vent på at det skal gå over, jeg skjønner at dere har det vanskelig akkurat nå, men det vil ikke gi seg før dere prøver. Jeg får nesten dårlig samvittighet for at jeg har foreldre som er gift og en helt super familie.

  Vennlig hilsen fra en som bryr seg og synes synd på dere

 • Nutella 3 år siden #14

  Ikke normalt, snakk med noen du sttoler på! Håper det blir bedre!!°°°

 • Tvillingbror og Tvillingsøster ett år siden #15

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Vi 2 syns at du skal anmelde faren din for vold. Det er faktisk straffbart å slå barn og tenåringer i Norge. Faren din kan komme i fengsel hvis han slår deg, og utsetter deg for vold. Vi 2 har fått ris på rumpene våre, av begge foreldra våre gjennom oppveksten vår. Men vi 2 fikk nok nå når vi fylte 16 år. Vi 2 sa tydelig ifra til foreldra våre at det som de gjorde mot oss er ulovlig etter norsk lov, og hvis de ikke slutter med å slå oss nå. Så kommer vi 2 til å gå til politiet og anmelde dem. Etter at vi 2 sa tydelig ifra om at vi ikke godtar å bli slått, og at det er ulovlig og slå, så slutta foreldra våre å slå oss. Så vi 2 sier igjen, be om hjelp det som faren din gjør er ulovlig og straffbart etter norsk lov. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år, som er Bestevenner.

 • Heipåd 7 måneder siden #16

  Hei! Jeg opplever ikke akkuratt det samme som det du gjorde! OVERHODET. Og jeg vet også at du sendte denne her for sirka 8 år siden, men jeg ville bare si at jeg er 12 år. Og har skilte foreldre. Og selv om pappa bør 11 timer unna mamma, så prater pappa fortsatt mye dritt om mamma. Og dette er kanskje ganske mye annerledes enn det du hadde, men jeg syns fortsatt at det er vanskelig å konsentrere seg på treninger ellr skolen! Å jeg håper at du har det mye bedre nå! Og at du er ikke alene, fordi det er mange andre her også som har det akkuratt likt som deg, men som kanskje bare ikke tør å si ifra, enten de er redde for hva foreldrene vil tro/gjøre, ellr kanskje noe annet! Men uansett, poenget mitt er at du er ikke alene!❤ Mvh meg💗

 • Heipåd 7 måneder siden #17

  Å hvis de lksm skal si noe ellr noe sånt så går de via meg! Jeg syns ikke akkuratt at det er så greit! Jeg har prøvd å søke overalt, men jeg får ingen tips på noen av stedene 😫 Håper noen av dere kanskje kunne det❤