ForumVold og overgrep / Overgrep?
 • Overgrep?

  Startet av Pringlesisgood  2 år siden

  VIKTIG
  Hei, jente 13 år her. Jeg var med en annen venninne av meg som er 14. Vi skulle drikke med to 04 gutter. Jeg drakk litt mer enn planlagt når de var på vei, har drukket før og trodde jeg tålte mer. Men jeg ble jo helt vekke. Jeg husker nesten ingenting fra den kvelden, men har flere filmer. Og guttene som skulle drikke med oss drakk ingenting når de kom. Søsteren til venninna mi så at han ene kledde av meg osv. Jeg var ikke med på det siden jeg var alt for vekke til å skjønne noe. Han som kledde av meg sa til meg dagen før han skulle "passe på meg" og jeg var dum nok til å stole på han. Husker han fingret meg osv. Jeg husker litt av at han også fingret meg når jeg ikke klarte å snakke eller bevege meg. Husker det var mye klinings og jeg prøvde å "stoppe" noen ganger. Men det er også stunder av den natten der jeg ikke husker noe fra. F.eks når han kledde av meg.
  På flere av filmene kan du høre disse guttene si "vi skal gjøre deg kåt" og "jeg skal pule deg" Jeg sa nei på en av videoene, men for det meste var jeg ikke tilstede.
  Når jeg våknet hadde jeg merker på hele magen, rumpa og puppene. Husker ikke noe av det. Sugemerker osv. Synes dette var litt "feigt" siden han var tross av alt helt edru. Og er helt skremt selv av tanken siden jeg hadde jo null kontroll. Vi pulte ikke, jeg er jomfru og hadde nok husket litt av det hvertfall.
  Hva synes dere om dette? Og er det et overgrep?

 • Black sheep 2 år siden #1

  Dette er helt klart et overgrep og virkelig ikke Ok. Det guttene gjorde er ulovlig. Jeg er grusomt lei meg for at du måtte oppleve det, det er en vond følelse å ha så lite kontroll. Har selv opplevd voldtekt og overgrep, noe jeg fortrengte i 6 år før jeg husket det igjen. Du velger selv om du ønsker å anmelde, men Jeg anbefaler deg å gjøre det med tanke på at de kan gjøre det med fler. Prøv å snakk med noen om hvordan du føler deg og om hva som har skjedd. Du er ikke alene💔❤️