ForumVold og overgrep / overgrep?
 • overgrep?

  Startet av z.....  ett år siden

  hei når jeg var 14 ble jeg sammen med en på 18
  jeg var hjemme oss han noen ganger og har tenkt på ting som skjedde i etterkant, kort forklart jeg følte meg ikke klar enda men han maste så mye og det gikk utover forholdet, jeg følte på presset og til slutt lå jeg i senga med beina sprett og han i mellom jeg fikk panikk når han la seg oppå meg og det gjorde vondt men han bare sa vent det blir bedre etter hvert du kommer til og elske det, tilslutt klarte jeg endelig og be han stoppe og han gjorde det.
  men det hele varte i 10 sekunder og han var ikke helt inni meg, jeg sa aldri ja eller nei bare stopp er det voldtekt eller ikke? viste jo tegn på at jeg ikke ville men tror ikke han skjønnte

 • NorskPotet ett år siden #1

  Hei.
  Beklager for det du har opplevd :(
  Jeg er ikke advokat eller tjenestemann, men vet basic hvordan loven fungerer. Sånn som jeg leser det så er det voldtekt. Sånn som jeg også leser det så virker det som det er begått 2 kriminelle handlinger. 18-åringen har hatt seksuell samleie uten at den andre personen ikke har gitt samtykke og har sagt nei eller stopp. Det er straffbart. Den andre kriminelle handlingen er at 18-åringen har brutt loven som er den seksuelle lavalderen som er 16.
  Du kan anmelde han for voldtekt hvis du ønsker eller å ha hatt sex med han. Det er straffbart selv om den som er under 16 har sagt ja eller nei.

  Hvis du ønsker å anmelde han så vil du ikke bli straffet for noe. Vil bare du skal vite at hvis det anmeldes og han blir straffet så kan det påvirke hans fremtid. Jeg forsvarer han ikke! Tenker bare på at hvis han ikke har hørt det, men jeg TROR han har hørt de hvis du sa det flere ganger.

  Håper du fikk svar på det :)