ForumVold og overgrep / Mamma tar på meg.
 • Mamma tar på meg.

  Startet av Katteelsker  2 år siden

  Jeg er 12 år,og så lenge jeg kan huske har mamma tatt meg på rumpa og en gang på tissen og. Nå for ikke så lenge siden tokk hun meg på puppene. Er dette seksuelle overgrep? Jeg blir alltid sint og prøver å forklare henne at hun ikke har lov av meg til og ta på meg,men hun svarer alltid bare med dumme unnskyldinger som ''Jeg født deg'' og sånt. Jeg vil ikke fortelle det til noen jeg kjenner fordi jeg syntes det er flaut. Vet noen hvordan jeg kan få hjelp annonymt?

 • PratsommeMeg1 2 år siden #1

  Hei! Dette er jo selvsagt helt uaktuellt! Og det er jo ikke noe du kan finne deg i! Det er et helt meningsløst argument at hun fødte deg, og jeg råder deg på det sterkeste å ta kontakt med noen før det blir verre! Ja, det svir å fortelle det, men det gjør så utrolig godt etterpå! Håper så inderlig at det går bra med deg! Og si klart fra at det ikke er greitt!

 • MMhylet 2 år siden #2

  Et råd: Vis dem hva du skreiv her du ;)

 • Diidii 2 år siden #3

  Snakk med helsesøster, det er virkelig ikke greit.

 • Jente_13 2 år siden #4

  Uansett om hun har født deg så er det overgrep! Du bør si ifra til en du stoler på selv om det kan være flaut eller skummelt, eller si ifra til helsesøster. Jeg lover deg, da blir det bedre<3

  J13