ForumVold og overgrep / Læreren min
 • Læreren min

  Startet av Teddy er best  ett år siden

  Jeg er en jente på 12 år, og er litt «problembarn.» jeg har bare litt sterkere følelser en de fleste, og jeg er «flink» til å vise nøyaktig hva jeg mener. Sån at jeg kan begynne å skrike og kjefte når noen f.eks skumper meg og sånne ting. (En gang ødela jeg en bok og rev ned pulten når den jeg satt ved siden av lagde iriterende lyder (og jeg hadde faktisk vert flink å ikke bli fly forbanna med en gang, men heller sakt i fra sån 10 ganger før jeg sprak.)) men hver gang jeg har hatt sinneutbrudd på skolen, så begynner jeg å gråte når jeg kommer hjem, for jeg vill ikke bli sint. Men hver gang gjør jeg det første jeg tenker på, men med en gang jeg gjort det, så blir jeg så lei meg, får da kommer jeg på alle løsningene jeg kunne ha gjort, så blir jeg sint på meg selv, fordi jeg gjorde noe dumt, og da river jeg ned ting på de andres pulter mens jeg løper ut i korridoren. (Sry for at det ble en så lang «innledning,» men dette er vikti info😉)

  Den ene læreren min hater meg (alle andre lærere vet at jeg bare trenger å sitte i fred i korridoren til timen er over, så kommer de ut, og trøster meg, for de vet at jeg strever sikkelig med sinneproblemer, at jeg har prøvd desperat siden første å bli flinkere til å styre følelser, og ikke minst at jeg blir bare verre om de kjefter.) Men denne læreren kjefter og skal ha «en prat» etter timen, bare jeg roper «KUTT UT!». Dessverre har jeg hun i minst to timer daglig til vanelig, men i det siste har kontaktlæreren min ikke kunne komme på skolen, så nå har jeg hun 3-4 timer daglig.

  En gang i november hadde jeg et utbrudd i klasserommet på starten av timen, og da løp jeg mot døra, men hun stoppa meg og løfta meg opp og bærte meg bort på plassen min, men resten av timen satt jeg bare å sparket i beinet på pulten. Men når timen var slutt så sa hun at alle utenatt jeg skulle gå ut i friminutt. Og jeg hadde opplevd det mange ganger før, så jeg (trodde jeg) viste hva som skjedde. Nemmelig at vi skulle til kontoret huns og ta «en prat.» Så når hun sa kom så kom jeg rett til henne. Vanligvis pleide hun å «holde meg under kontroll» (som hun sa den gangen jeg ba hun flytte hånden.) lit lavt på ryggen, men nå holdt hun meg på rumpa, og jeg kjente at det var meningen, for det var ingen flat hånd, men en med sprette fingre, og pekefingeren (er jeg ganske sikker på) var liksom langs sprekken, nesten mot vaginaen og trykka litt, og det var så sykt ekkelt.

  I november hadde vi et prosjekt på dataen, og da var det 5 og 5 som fikk jobbe av gangen, og den gangen jeg skulle søke eter informasjon, så pekte hun hvor de andre skulle sitte, men når det var meg, så tok hun hånda bakfra mellom magen og kroppen og kroppen og hold på puppen min og førte meg helt bort til dataen, og uka etter når vi skulle skrive, når jeg ble ferdig og hun skulle lese og godkjenne, så holdt hun hendene over skuldrene sån at hun holdt på puppene mine.

  I desember tror jeg jeg hadde et av de største sinneutbruddet jeg noen sinne har hatt, og det var nokk det største jeg har hatt når HUN er lærer, men vi rakk ikke å ha en prat, fordi det var matpause, og da kom en annen lærer. Men i neste time hadde vi kunst og håndverk(kh), (favorittfaget mitt, og det er tre grunner til det:
  1. Jeg er faktisk, ikke for å skryte veldig god til å tegne å lage ting, for det roer meg ned
  2. Det er ikke HUN som er lærer.
  3. Jeg får (nesten) aldri sinneutbrudd i timen, både fordi det er verdens beste snilleste lærer, og fordi, som sagt tidligere, tegning roer meg ned, og hjelper meg å styre følelser, for jeg kan sitte i timesvis å tegne!)
  Men i den kh timen kom HUN inn og spurte om hun kunne «låne meg» litt. Og når jeg ble med hun på kontoret hennes så satte jeg meg i sofaen som vanlig, det var da hun sa veldig bestemt: «ta av deg genseren» men jeg sa nei, og jeg ble faktisk ganske redd. «Ta av deg genseren, ellers gjør jeg det,» ropte hun ganske dempet, for at de andre lærerene skulle ikke høre det. Men jeg ville fortsatt ikke ta den av, jeg bare satt der å stirret på henne. Da sa hun: «ta av deg genseren, ellers kler jeg av deg alt!» men jeg ville ikke, så jeg sa nei, med tårene rennene. Da reiste hun seg og tok av genseren min med makt. Hun tok av bh-en og buksa også, og så tok hun av trusa, så jeg ble liggende naken i sofaen, på ryggen, med en hånd over puppene og en over tissen, og med makt tok hun dem vekk fra kroppen, så jeg lå der helt naken, uten å kunne skule meg. Jeg gråt, selvfølgelig, jeg var livredd. Hun begynte å kile meg på tissen, så ringte det inn, så jeg skulle reise meg, men hun holdt meg nede, og sa at hun skulle si jeg hadde vert med hun. Så tvang hun meg til å snu meg rundt å stikke rumpa i været. Så ble jeg liggende der, med rumpa i været, i ca en halvtime mens hun jobba på dataen, får hun trakk noe ut av en skuff, og gikk bort til meg. Og jeg så at det var en dildo! Og hun stakk den in i vaginaen min, og dro den in og ut og det gjorde dritvondt....

  Akkurat nå sitter jeg på rommet mitt og griner, mitt på natta, og får ikke sove. Grunnen til at jeg ikke skrev resten er på grunn av at jeg ikke klarer.

  Jeg gruer meg sikkelig til etter nyttår. Da må jeg på skolen, for jeg har jo vært «frisk» hele ferien. Jeg har lata som jeg har vært syk så mye jeg kan for å slippe skolen.

  Pliiiiiiiiiiis hjelp meg

 • priv....... ett år siden #1

  hei jeg forstår dette e ganske ekelt. Jeg er og en jente på 12 år. Du er ganske tøff det kjønner eg når eg leser dette. Det beste du kan gjøre er jo og si det til mamma eller pappa eller en du stoler på. Du kommer til og føle deg veldig lettet etter det. Vist du synest det er veldig ubehagelig og si det face to face liksom da kan du lage et brev eller skrive en meling til hun. Jeg håper det vil gå bra.

 • Black sheep ett år siden #2

  Dette er forferdelig og ikke minst ulovlig av noen å gjøre mot andre mennesker. Lærer eller ei. Kjære deg, jeg bli på det sterkeste anbefale at du forteller sannheten til noen. Om det er helsesøster, rektor, en forelder, søsken, 116 111(alarmtelefon for barn og unge) hvem som helst som kan beskytte og trøste deg etter det forferdelige som har hendt. Dette må ut i lyset så hun ikke får gjort det igjen, mot noen som helst. Du er kjempe modig som skriver om din sorg her. Det er helt grusomt hvor hjerteløse noen er. Har selv blitt misbrukt og voldtatt, og kjenner til smerten som jeg fortrengte. Det er ikke meningen å slåss alene og føle skyld over noe du ikke har kontroll på. Hver så snill, ta så godt hånd om deg selv som du kan, og vit at du ikke er alene.

 • Jente09 ett år siden #3


  Hmmm det er ulovlig og som jeg ser det er det ett sexuelt overgrep

 • Teddy er best ett år siden #4

  Takk for svar❤️ Har sakt det til mamma og en av storesøstrene mine, og jeg skal snakke med helsesøster når skolen begynner igjen❤️ Nå skal jeg (prøve så godt jeg kan) å skrive slutten❤️

  Når hun drev på med dildoen så fikk jeg nokk, og prøvde å ta meg sammen og si stopp, men jeg fikk ikke til å snakke, det kom bare et halvkvalt hvisk (hvis dere skjønner). Hun fortsatte med dildoen da hun gikk lei, så hun flytta meg med makt over på rygg igjen og kledde av seg, for så å legge seg halvveis oppå meg og drev å «koste» med puppene mine. Så tvang hun meg til å holde på rumpa hennes, når hun tar tissen sin inntil min. Så går hun av, og jeg hører hun hviske til seg selv: «letteste hittil» får hun sier jeg skal kle på meg, så holder hun meg inne på kontoret sitt helt til skoledagen var slutt.

  Jeg tenkte ikke så nøye på det hun sa da, men i går når jeg snakket med mamma, så var det første hun sa etter: «stakar lille vennen min, dette kommer til å ordne seg» var «så hun har gjort det på fler?» og da ble jeg kvalm, for jeg er ikke den eneste hun har gjort det mot🤢. Og storesøsteren min(04) sa at hun var lei seg for at hun hadde
  Hørt på, men sa at en av hennes venner hadde fortalt at læreren hadde gjort nesten det samme mot vennen. Da ringte mamma moren til vennen til søstera mi og de skal si det til rektor(🥳)

  ❤️Men takk igjen til priv....... og black sheep. Dere hjalp meg med å få tilbake motet med de trøstende ordene og råd.❤️

  Jente09, takk for at jeg fikk enda en person til å si at dette var ulovlig❤️

  (Og hvis du lurer på hvorfor jeg heter Teddy er best, er det fordi den første bamsen jeg fikk, og som har vert favorittbamsen siden det, er den store bamsen Teddy❤️ Måtte ha noe som kun er koselig også i denne triste «diskusjonen»❤️)

  ~Teddy er best~

 • I'm a mess ett år siden #5

  Hei Teddy er best, du er sørenmeg ei tøff jente!
  Når jeg tenker på hva som skjedde med deg... huff, det er jo grusomt... Ingen burde oppleve noe sånt som du har gått igjennom. Det er rett og slett ikke greit. Det at du tør å snakke ut om dette er innmarri tøft gjort av deg! Det at du tør å snakke ut om dette er fantastisk.
  Jeg håper du har det bedre nå, det må ha vært forferdelig for deg... Men vi støtter deg! ❤

 • AKG2007 10 måneder siden #6

  Jeg bare sier det det er voldtekt! Når noen tar noe kanskje en pikk eller en eller annen ting in i skjeden så er det voldtekt!

 • mayne17 10 måneder siden #7

  Du er tøff ❤️