ForumVold og overgrep / Læreren min tar på meg
 • Læreren min tar på meg

  Startet av Depresjon.07  2 år siden

  Hei jeg er en jente på 13.
  Alt begynte på tirsdag
  Han sa bare at jeg hadde fin kropp å søtt fjes men jeg tenkte ikke over det.
  Dagen etterpå sa han at jeg skulle kle Av meg men jeg nekta liksom.
  Så begynte han bare å ta på meg liksom på puppene å rumpa å sånn, jeg kan ikkje kjempe i mot fordi han er egt ekstremt sterk så det nytter ikke.
  Når jeg prøvde å fortelle foreldrene mine sa de at han er så snill å sånn og at jeg bare vil ha oppmerksomhet men jeg sier sannheten .
  Han er også den yngste læreren på skolen altså rundt 20 sier vi
  Dette er den 7. Læreren som har tatt på meg.
  Hva skal jeg gjøre

 • Edeel06 2 år siden #1

  7 lærere som har tatt på deg??? Hvis det er sant er det ikke greit!! Jeg skjønner litt at foreldrene dine ikke tror deg hvis du har fortalte om alle lærerene som har tatt på deg. For det er virkelig ikke ofte det er så mange som gjør sånt. Men hvis det virkelig er sant burde du prøve å få foreldrene dine til å forstå det. Det kommer nok til å bli veldig vanskelig. For at 7 lærere har gjort sånt og med akkurat en person er det ikke mange som tror på. Hvis ikke lærerene som har gjort det vet at hverandre gjør det? Nei, dette hørtes litt rart ut for meg egt...

 • Tusj 2 år siden #2

  Hei! Situasjonen du beskriver er langt i fra lovlig, og det vet læreren din veldig godt. Voksne har ikke lov til å beføle barn uansett tilfelle. Jeg foreslår at du forteller dette til en annen lærer du stoler på og som du har et godt forhold til, eller til helsesøster på skolen din. Det viktigste er at dette absolutt ikke er din feil og du skal aldri føle noe skam rundt denne hendelsen.
  Masse lykke til!

 • Annanassen 2 år siden #3

  Det her er ikke greit, og jeg skjønner at du føler deg alene. Det er fordi det ikke skal skje med noen. Hvis foreldrene dine ikke tror på deg så burde du si det til noen andre. Husk at det ikke er du som gjør noe galt!

 • SadLad84 2 år siden #4

  Kanskje litt sen, men du kan ta opp lyd med tlf din så har du bevis, hvis dette fortsatt skjer.