ForumVold og overgrep / Læreren min gjorde noe ekkelt mot meg...
 • Læreren min gjorde noe ekkelt mot meg...

  Startet av AKG2007  10 måneder siden

  Jeg er 11 år og en lærer på skolen min gjorde noe ekkelt mot meg.... jeg var i gangen med mange andre på skolen så kom han å spurte om han kunne snakke litt med meg, så ble jeg med han inn i et klasse rom. Så spurte jeg hva det var han ville snakke med meg om, så tok han tak i meg og begynte å kysse meg! Så prøvde jeg å dytte han vekk men jeg klarte det ikke. Så mens han kyssa meg gnei han på en måte tissen sin på min (på ut siden av buksa) så begynte han å kneppe opp buksa å ta ut tissen! Så dro han ned buksa mi og løfta meg opp på en benk inntil veggen, og tok tissen inn i min mens han kyssa meg!så sa jeg stopp men han bare tok Honda foran munnen min og fortsetta så prøvde jeg å sparke han vek, og jeg klarte det ettervert... så løp jeg ut av klasse rommet og han etter (det var fri minut så det var ingen der) så løp jeg bort til læreren min å grein så kom han å sa han så meg løpe vek Grinene å lurte på hva det var? Læreren min så at jeg virka lei meg på grunn av han så spurte hun om hun kunne snakke med meg alene, så spurte hun hva det egentlig var? Så svarte jeg bare ingenting...og ingen vet det... men jeg lurer på hvorfor det gjorde så JÆVLIG vondt?! (Det nede altså)

 • AKG2007 10 måneder siden #1

  Der nede*

 • Anonymjente2005 10 måneder siden #2

  Å nei! Dette er ikke lov! Du må si I fra til en voksen med en gang! Dette er veldig viktig at du gjør. Og det gjorde vondt fordi jomfruhinna di ble brutt.

 • AKG2007 10 måneder siden #3

  Er ikke jonfru hinna bare en nyte?

 • mayne17 10 måneder siden #4

  Hei! Dette var virkelig vondt å lese ❤️ Dette er veldig alvorlig og jeg synes det er kjempefint at du følte deg trygg nok på læreren til å gå dit og grine. Det er veldig viktig at du snakker om det som har skjedd med en voksen, kanskje du kan snakke med hun læreren igjen og fortelle det?💕 Det du har opplevd er noe som du aldri skulle opplevd, og du må ikke holde alle tankene dine for deg selv. Helsesøster er også der for å hjelpe og du kan snakke med henne,men foreldrene dine er veldig viktig at du åpner deg til! Dette er grusomme ting og du trenger støtte. Stå på, jeg heier på deg ❤️

 • LoveBTS 10 måneder siden #5

  Hei. Dette høres helt fryktelig ut!! 😟 Har læreren som gjorde dette mot deg blitt sparket..? Når skjedde dette egentlig?

 • AKG2007 10 måneder siden #6

  Har ikke sett han siden da... 3uker siden

 • Anonymjente2005 10 måneder siden #7

  Jomfruhinna er ikke en myte, noen har den, og noen har den ikke. Jomfruhinna er altså en hinne som beskytter vaginaen din.

 • Sasoa001 9 måneder siden #8

  Huff:( Dette var skikkelig leit å høre. Dette er ikke greit. Jeg vil anbefale å snakke med en du stoler på. Det er viltig å få sagt det. For dette er rett og slett IKKE GREIT! Lykke til, håper du får det fint videre i livet:)

 • Vv06vV 8 måneder siden #9

  Jomfruhinna ER en myte! Unødvendig å spre slik usann informasjon. Det du kanskje tenker på er skjedekransen, noe mange tror er jomfruhinna. Denne er det ikke alle som har, du kan lese/se det på newton.