ForumVold og overgrep / Læreren ødela livet mitt
 • Læreren ødela livet mitt

  Startet av Tusenglassbiter  2 måneder siden


  For noen år tilbake siden når jeg gikk på en annen skole brukte jeg å sitte å stirre ut i lufta i timene. Jeg klarte ikke å konse meg. Alle lærerene forstod det og lot meg tegne i stedet. Men jeg hadde den ene læreren, han fikk jeg ikke lov å tegne med. Det brukte å ende med dprlig humør om slåsskamp.

  Alt var egt greit en stund, han hadde latt meg tegne litt. Men så kom den ene dagen der han sa jeg måtte følge med. Da jeg ikke fikk det til klikka det for meg. Jeg løp ut på gangen og gråt.

  Ble sittende der til timen var slutt. Når alle fikk friminutt (langfri 35min) ba han meg komme inn i klasserommet for å snakke. Men han ombestemte seg (tror jeg) og ba meg bli med inn på grupperommet. Han låste dørene og la nøkkelen i baggen sin. Også tok han for persiennene på vinduene.

  Så sa han bestemt "nå skal jeg lære deg en lekse" jeg ble drittredd. Det var stille in sånn ca 2min så sa han tydelig at jeg skulle ta av meg klærene. Men jeg sa nei. Da gikk han bort til meg (jeg satt på sofaen) også satte han seg ned ved siden av og sa det en gang til. Men jeg ville fortsatt ikke. Da tok han meg med en hånd rundt magem og andre mellom beina. Jeg brøvde å vri meg unna men det gikk ikke. Så satte han meg på famget sitt og begynte å kle av meg med makt. Til slutt hadde jeg ikke mer styrke. Jeg var halvnaken når det ringte inn.

  Han holdt meg igjen og sa at han skulle si fra at du ble dårlig og gikk hjem. Så gikk han bort til meg og tok av meg resten av klærene. Samt truse og bh. Det var sykt ekkelt, mrn jeg turte ikke å stå imot ham. Læreren ba meg legge meg på gulvet på ryggen.

  Begynte å gråte når han dro hendene mine til side med makt. Han liksom opnet opp beina mine. Det gjorde så vodnt i magen husker jeg. Så lå jeg der i gode ti min mens han leitet etter noe i baggen. Så tok han opp en slags krem og smurte det litt på innsidrn av vaginaen min. Den var ksld og fingrene hans gjorde vondt.

  Så spyttet han veldig mye i hendene sine også tok han det liksom rundt hele tissen og rompehullet. Også slo han meg på tissen, det gjorde skikkelig vondt, det svei på en måte litt.

  Så gikk han i veska si og tok opp noen greier, såg ikke helt hva det var i begynnelsen. Men det var noen sånne sammengengende kuler og en agurk med kondom på. Begynte å gråte så høyt at han slo meg to ganger til. Så snudde han meg og stakk kuletinga opp i rompehullet. Har ikke peiling på hvorfor det gjorde så vondt. Også snudde han men igen og satte seg på kne foran meg. Han tok litt til av den rare kremen og smurte den rnda dypere inn. Så la han min bakre del oppå knærene hans og begymte å stappe agurken inn i vaginaen. Det gjorde så vondt og jeg skrek så høyt. Mfn lydtette begger hjelper ikke.

  Til slutt begynte hsn å ta på noe som jeg tror heter klitoris els. Det var en kjempe rar følelse.

  Så kom det jeg var mest redd for. Han tok av seg buksa, og tva g meg til å slikke kuken hans. Han satt seg oppå meg så jeg ikke kunne røre meg.

  Enda en time og ett friminutt var gått. Så plutsrlig hører jeg noen vri om nøkkelen i døra. Keg begynte å skrike hjelp. Såg ikke hvem som åpnet døra før seinere. Men jeg såg en mann som løp in og dytta han læreren av meg. Fort trakk jeg meg inn i hjørnet og begynte å kle på meg.

  Det var skole psykologen som åpnet døra. En kort stund etter hentet politiet læreren. Har ikke stt ham siden.

  Men har mareritt hvær kveld. Det har gått 3 år

  Noen som vet hva jeg burde gjøre?
  Og pliiiis ikke si gå og snakked noen for det har jeg prøvd. Funka ikke

 • Black sheep 2 måneder siden #1

  Dette er helt grusomt å høre. Jeg har selv blitt seksuelt misbrukt, og tok meg 6 år å huske at det hadde skjedd. Forstår smerten din og jeg håper du har noen du kan prate med. Det at du skriver her er veldig sterkt gjort. Ingen burde oppleve sånt. Uansett hvem og hva. Jeg håper virkelig du klarer, med hjelp å bearbeide minnene og se lys i tunnelen. Er her for deg