ForumVold og overgrep / klarte ikke si ifra
 • klarte ikke si ifra

  Startet av Anonym98765  7 måneder siden

  Hei, for en uke siden skjedde det alle er redde for! Det ingen egt ikke tror kommer til å skje. Jeg er en 16 år gammel jente. For en uke siden, skrev en gutt jeg hadde snakket litt med over snapp til meg. Han lurte på om jeg ville komme over, og en av kompisene skulle hente meg. Jeg sa jo ja da, men angre vel egt ganske fort når jeg satt meg i bilen. Hadde aldri snakka med denne kompisen, og han var veldig fort litt ekkel. Sa upassende ting, tok meg på låret. Jeg var veldig ukomfertabel, og sa ganske fort at jeg ikke likte det han gjorde. Jeg er en independent jente liksom, sier ifra. Denne gutten, var ganske mye større en meg. Veldig strek. Han var veldig misfornøyd når jeg sa imot han, og han stoppa fort bilen. Han gikk ut av bilen, og mot døra der jeg satt. Han dro meg ut av bilen, og ropte at jeg var utakknemlig, og en jævla hore. Jeg klarte ikke si noe tilbake, jeg bare lå på gresset, mens en jeg aldri har snakka med før drar av meg klærne. Jeg hadde ingen valg, og selv om jeg ikke klarte å gråte, hata jeg det som var i ferd med å skje. Jeg ble voldtatt, like ved huset til han gutten jeg egentlig skulle til. Jeg har hatt vondt i magen hver dag, og tørr ikke si det til noen.

 • Bruker267 7 måneder siden #1

  Hei, jeg blir kvalm av tanken på at dette har skjedd med deg! Dette er noe ingen burde oppleve. Ting som dette er vanskelig å snakke om, og du er modig som har skrevet dette uansett om det er anonymt. Hvis du har noen du stoler veldig mye på så anbefaler jeg deg å si noe og få snakket med noen om dette, så de kan hjelpe deg. Dette kan være veldig tungt å gå å holde på helt alene.

  Det han gjorde var absolutt ikke greit og burde blir straffet for det, men det er helt opp til deg om du velger å anmelde det eller ikke. Jeg synes ikke han burde gå fritt og ha mulighet til å gjøre noe sånt igjen.

  Jeg håper virkelig at politiet gjør så godt de kan hvis du velger å si noe, og at du har gode venner og familie i rundt deg og at du får den hjelpen du trenger❤️