ForumVold og overgrep / Kjæresten og søstera mi
 • Kjæresten og søstera mi

  Startet av glitterbombe  ett år siden

  Hei, jeg er en jente på 12 år, søstera mi er 15, og hun er sammen med en som er 16, og broren min er 24, så han har flytta ut, men han bor ikke så langt unna, for jeg bruker bare et kvarter når jeg går til han. Mamma og pappa er skilt, og pappa har flyttet til Nord-Norge. Men vi barna ville ikke flytte, så vi bor her med mamma.

  Jeg, mamma, søster og avogtil bror pleier å se på film hver fredag, men for to uker siden, så jobbet mamma overtid, og sa at søster og jeg kunne ordne filmkveld vi to. Søster inviterte kj sin på filmkvelden vår, og han kom. Søster ordna film, og hun satte på en film der de sexer og sånt. Jeg ble veldig ubehagelig, og det hjalp ikke at søster tokk av seg genseren, og satt der i stram singlet, og at kj hadde armen rundt nakken hennes og strøk og skilte på puppen til søster, og at søster plutselig tok hånda nedi buksa hans. Jeg ble rett og slett kvalm. Så gikk søster på do, og da satte kj huns seg inntil meg, jeg hadde på nattkjolen, for jeg tenkte jo at det bare skulle bli meg og søster, og kj begynte å stryke meg på innsiden av låret, og jeg sa stopp, fordi jeg ikke likte det, men han fortsatte, og han smilte et litt sånt ondt smil, og så begynte han stryke lit under kjolen, og så kom søster, akkurat da jeg slo han på hånda får at han skulle slutte, men da kjefta søster på MEG fordi jeg slo han. Så da fortsatte han unner skjolen, og jeg turte ikke å si noe, for han er jo veldig sterk, og de er jo eldre en meg. Og når han kom til trusa kilte han meg på tissen, utapå trusa, og da sa jeg stopp, men da sa søster at det er de som bestemmer her, for de er eldre en meg. Jeg lot han fortsette, for jeg var livredd. Han tokk hånda inni trusa mi, og jeg frøs helt til, og jeg klarte ikke å røre meg. Så dro han av meg kjolen, så jeg satt der bare i trusa, halvt på, for han hadde klart å dra den ned. Han så liksom på meg, og jeg kjente at jeg kunne kaste opp når som helst. Så stoppa synet hans på puppa mine. Et smil bredte seg liksom lit sakte i ansiktet hans, så lente han seg fram, og slikket på brystvorta mi. Og da slo jeg han i hodet, og da ble begge sure, og han sa «du skal angre noe jævlig din fitte.» og hun viska noe til han, lit lenge, så lo han og sa ja. Søster henta et skjerf, og jeg ble redd, hva skulle hun bruke skjerfet til?

  Hun knøt det, så jeg ikke så noe, så hørte jeg masse rare lyder som de lagde, som om noen kledde av seg, og da ble jeg uvel, for jeg ble ettervært nesten helt sikker på det, og så viska de veldig mye. Så kjente jeg to hender bak hodet, som plutselig dro meg mot han, og ledet ansiktet mitt rett in i tissen hans. Det var sykt ekkelt.

  På natta voknet jeg av mange lyder, og jeg trodde at mamma endelig kom hjem, så jeg gikk rett ut i gangen, men så hørte jeg att det kom i fra rommet til søster. Så jeg gikk til døra, den sto på gløtt, og jeg opnet den, og der lå søster og kj å sexet!! Så jeg listet meg så fort jeg kunne til rommet mitt.

  Noen som har noen tips til vorden jeg kan komme meg over dette? Hvis du har opplevd noe som ligner litt, hva gjorde du for å komme over det første sjokket. Det er litt vanskelig å fortelle det til noen, når du begynner å hylgrine nesten før du beggyner å fortelle, og mister pusten.


 • Cocos4 ett år siden #1

  Hei!
  Det er IKKE greit det de gjorde!
  Jeg anbefaler å snakke om det med noen. Selv om det kan være ubehagelig bør du det.

 • priv....... ett år siden #2

  Dette var helt forferdelig og lese. Jeg synes så synd på deg. Og dette skjedde med en 12 åring. Jeg er 12 år og. Du burde snakke med moren din om dette. Jeg låver deg alt kommer til og bli mye bedre da. Jeg er ganske sikker på at du er skikkelig redd for dette. Hvist du ikke føler deg trygg og snakke med hun da kan du si det til noen av vennene dine, helsesøster, sykolog eller noe. men det beste av alt er og snakke med moren din. Jeg låver. Du kan og saksøke de til politiet. Jeg kjønner at du ikke vil saksøke søsteren din til politiet. Men det er det beste og det retteste og gjøre. Og jeg kjønner at det kommer mest sansynelig og værde veldig ubehagelig og værde alene eller værde med søsteren din igjen. Men husk det var sexuell overgrep de gjorde. Så jeg håper du vil fortelle dette til moren din. Da vil du føle deg lettet. Jeg låver.

  hilsen jente 12år

 • Black sheep ett år siden #3

  Ååå herrlighet! Det er er så forferdelig stygt å gjøre. Jeg kan ikke beskrive. Har selv blitt voldtatt og seksuelt overgrepet, og det er absolut ikke Ok. Du må fortelle noen om dette. Forstår at det er søsteren din, men hun må også betale for det hun og han gjorde. Endten om du sier det til mor, et annet familie medlem, eller helsesøster, er opp til hva du føler tryggest, men dette her skal du ikke måtte gå med alene. Jeg beklager at du måtte være i denne situasjonen.

 • OLE ett år siden #4

  Å jeg blei kvalm av det der ass

  Men du burde anmelde det eller si det til mammaen din så hu kan anmelde det

 • fotball_jenta 10 måneder siden #5

  Vis det er er vanskelig å fortelle til noen kan du bare vise dette innlegget😊