ForumVold og overgrep / Jeg ville ikke.
 • Jeg ville ikke.

  Startet av Sadbitch  2 år siden

  Jeg holdt på med en fyr. Jeg likte han eller væertfall tror jeg likte han. Vi planla st vi skulle se film en dag oss meg, de ble sent og han Spørte om han kunne sove her. Jeg sa ja fordi en jente og en gutt kan sove ilag uten å ha sex, tenkte jeg. Så jeg sovnet, jeg våknet så vidt et par timer senere. Han hadde ikke kler på sei og hadde allerede tatt på kondom. Jeg våknet av at hånda hans va i trusa mi og han bare fortsatte. Han dro av meg buksa og tok sei til rette. Jeg vist ikke va jeg skulle gjøre. Jeg var halv våken og jeg følte jeg ikke var i en posisjon til å si nei. Han bare begynte. Jeg va redd, jeg følte jeg ikke kunne gjøre noe. Jeg hadde ikke noen rett til å si nei, jeg bare lå der til han hadde gjort seg ferdig. Meg jeg ville ikke. Jeg er redd for at vis eg sier dette til psykologen min så sier han de videre. Men det finnes ingen bevis for dette. Så kan han si det videre?

 • Viljesterk 2 år siden #1

  Jeg tenker at du burde snakke med psykologen din om det. Å gå alene og tenke på noe sånt kan bli veldig vondt til slutt.. psykologen din vil mest sannsynlig ikke gjøre noe uten å snakke med deg. Og jeg mener på at de bare har meldeplikt om det er fare for at det kan gjenta seg og at du er i fare.
  Og uansett om han skulle si det videre, så vil han nok gjøre det på den måten som er best for deg og at han har med deg på veien. Det er ikke du som har gjort noe galt, så du har ingenting å være redd for.
  Men jeg er redd for at om du holder dette inni deg, at det kan vokse og ta enda mer plass i deg. At det vil gjøre deg redd for andre gutter. Så jeg håper du velger å dele det med han.

 • SillyCat ett år siden #2

  Jeg synes det er helt uakseptabelt og forferdelig! Du hadde all rett til å si nei. Hvor gamle var dere da det hendte? Du burde si det til psykologen din fordi han har taushetsplikt med mindre det er fare for at du blir skadet. Han vil derfor kun si det til politiet og/eller foreldrene dine hvis du er komfortabel med det. Det der blir kaldt voldtekt og er derfor straffbart.
  Støtter deg 200% og håper du følger disse rådene!

 • omdmhvey ett år siden #3

  Psykologen har taushetsplikt og sier det ikke til noen hvis du ikke vil, h n kommer til å hjelpe deg og du kan be han si det når du er klar

 • AKG2007 7 måneder siden #4

  Psykologer har taushetsplikt ja, men de har også en plikt jeg tror den heter meldeplikt. I vertfall er den sånn at de må si det videre hvis det er alvorlig/ulovelig, som at han tokk Honda i buksa de når du sov er et overgrep og i tilleg må ikke psykologen din si det videre hvis du er over 18 tror jeg. så hvis du sier det til psykologen din og du er under 18 så må hun/han si det videre siden det er et overgrep og voldtekt hvis han hadde sex med deg når han trodde du sov.