ForumVold og overgrep / Hva skjedde?
 • Hva skjedde?

  Startet av BurntChickenNugget  2 år siden

  Hei, jente på 14 år. Når jeg var 7-9 år var jeg på ferie hos fetteren min. Vi bor sånn cirka på andre siden av verden av hverandre så jeg får se han kanskje vært 4 år sånn cirka. Fetteren min er 5 år eldre enn meg og det var bare oss to hjemme.
  Dagen før så tullet jeg og den andre fetteren min om å dra han av buksa (som barn gjør).
  Men når vi var hjemme alene sammen sa han plutselig at «du kan ta på den». Den tingen han mente var penisen hans. Jeg trodde dette var en slags spøk eller lek så jeg tok armen min under buksa hans. Fra det jeg husker ble han stiv. Jeg glemte det fort etter at det skjedde men jeg husket det igjen når jeg ble eldre.
  Når jeg tenker på dette minnet blir jeg skjelven og har lyst til å gråte.
  Var det som skjedde overgrep eller bare en dum ting som jeg gjorde når jeg var liten? Og hvis det telles som overgrep, hva gjør jeg?

 • Anime fan ett år siden #1

  Jeg er ung og jeg vet egentlig ikke helt. Jeg håper at noen kommer til å gi deg svar!

 • tulolulo1 ett år siden #2

  Stakker deg :( dette er ikke greit i det hele tatt! Dette er ganske alvorligt så jeg håper du forteller det til en voksen! Han kan faktisk bli straffet for det og det som er trost er jo at det er noen i slekten don som er eldre enn deg! Stakker!!

 • Iskake 3 måneder siden #3

  Det var jo ikke din ide i begynnelsen så du har mest sannsynlig ikke gjort et overgrep

 • Somebody én dag siden #4

  Jeg vet ikke, men siden dere var unge så tror jeg det ikke var overgrep. Du kan fortsatt si det, men du kan lizm ikke annmelde han. (Kommer Ann på hvor gammal han var så klart) hilsen somebody