ForumVold og overgrep / hjelp?!
 • hjelp?!

  Startet av 🥰Tanker  ett år siden

  Skal prøve å gjøre det kort, men setter pris på om du leser og svarer.

  Da jeg var 12 ble jeg overfalt av en mann i 20/30 årene i en bakgate (ved elva som er nedenfor selve byen). Kort fortalt startet han å ta på meg både utenfor og innenfor klærne, liksom nedentil og på overkroppen. Og han fingra meg brutalt. Etterpå la han meg i bakken og så putta han tissen sin .... ja.

  Poenget er egentlig litt flere ting.
  1. Jeg jobber med å fortelle læreren min om hendelsen, men det er fryktelig vanskelig, har noen bra forslag til hvordan jeg kan gjøre det?
  2. Noen som har snakket med psykolog om dette, evt hvordan reagerte han/hun?
  3. Jeg føler det spilles en konstant video i hodet mitt av alt som skjedde. + at veldig mye trigger som for eksempel om gutta slår meg på rumpa, om jeg kjenner en spesiell lukt, osv, osv, osv. Altså veldig mye. Så jeg lurer på om noen føler det samme og har en fin metode å takle det? For metodene mine nå er ikke akkurat de beste...

 • 20Jente07 ett år siden #1

  Hei. Det er veldig domt det som har skjedd med deg, og jeg kjenner meg veldig igjen. Jeg er 12 år og har opplevd det samme, bare at det var av flere menn og mye mer brutale ting. Men i vert fall. Jeg fortalte det også til læreren min, hun takla det som de fleste voksene kommer til å takle det. Nemlig med å si at det ikke var min feil og at det er ulovlig og ikke greit. Du kommer nokk til å få ting mye lettere når du får sakt det. Jeg er ikke den beste på å svare på det med en fin metode å takle disse vanskelige tankene på, for jeg vet det faktisk ikke selv for overgrepa skjer fortsatt.. men en fin måte er å ha noen å snakke med og være ekstra mye med folk som påvirker deg positivt og prøve å si til deg selv vær gang du tenker på det at det er over og at det ikke var din feil. Jeg håper du får det bedere, Hilsen Jente 12 år.

 • Tusj ett år siden #2

  Det er veldig leit å lese om opplevelsen du har hatt. Jeg forstår at det er vanskelig å fortelle læreren din om det som har hendt. Kanskje du kunne vist den meldingen du skrev her? eller skrevet et vanlig brev og legge det ved pulten? Ofte kan det være enklere å skrive tankene ned fremfor å si dem høyt. Når det gjelder slike samtaler med en psykolog, skal de oppføre seg profesjonelt, de skal lytte til deg og hjelpe deg med å bearbeide opplevelsene dine. De vil bare det beste for deg! Om du er under 16 er også foreldrene dine delaktig i behandlingen din. Masse lykke til!