ForumVold og overgrep / Fetter
 • Fetter

  Startet av Gulrot  ett år siden

  Fetteren min er 16, og jeg er jente, 12.

  Hver gang jeg er alene med fetteren min, så tvinger han meg til å kle av meg, og han pleier å ta på kroppen min. Han fingrer meg.

  Det begynnte når jeg var 7. Da pleide han å ved et «UhEld» å gå in på badet når jeg dusja eller satt på do, stirra på meg, og så satt seg ned, enten på krakken hjemme hos oss, eller på badekarskanten hos han.

  Når jeg var 8 år, begynte han å fortelle om tissen sin, som at han synest det er iriterenes at den får stå. En gang fortalte han meg at han hadde lurt en jente i klassen hans til å ta av seg genseren.

  Når jeg var 9 år så var vi alene hjemme hos han, og skulle leke mamma og pappa, fordi det var det jeg ville. Og da sa han at vis jeg la meg på magen i senga hans, så kunne han vise en mamma og pappa greie. Og når jeg la meg ned, så la han seg oppå meg og begynte og gjøre DEN bevegelsen, (med klærne på assa) men da viste jeg ikke hva det var, men det vet jeg nå.

  Og nå har jeg forklart tidligere.

 • Meg 11 måneder siden #1

  Hei. Jeg skjønner at det er ubehagelig og det han gjør er ikke greit! Jeg synes du skal si fra til en voksen du stoler på som mammaen eller pappaen din. Du kan også si ifra til helsesøster.
  Jeg heier på deg og håper du tør å si ifra.

 • idkidkidk 11 måneder siden #2

  Hei, jeg synes det er skikkelig modig av deg å dele dette. Det fetteren din gjør er ikke riktig! Du må huske at det han gjør ikke er din skyld. Har du en voksen du føler deg trygg på så kan du prøve å snakke om dette med han/hun, eller du kan ringe 116111.
  Jeg håper at du får hjelp til å få fetteren din til å slutte, og ikke glem at det ikke er din skyld, og at du ikke er alene om det!