ForumVold og overgrep / Fest
 • Fest

  Startet av Ja meg  3 måneder siden

  Jente i A 12 (13 i år)
  Bror er 15. Søster blir 16. Ja, og lillesøss er 8 da.

  Bror og søster hadde overtalt mamma om å gå på festen i hallen.jeg spurte pappa om jeg kunne bli med. Han sa ja som vanlig. (Alle vi 4 vet hvem av mamma og pappa vi skal spørre, for vi spør sltid pappa først fordi mamma er en som sier nei. Pappa sier altid til bror og søster «spør mamma» så over taler de mamma. Da spør jeg pappa om å bli med)

  Vi dro og det var mange fra videregående og ungdomsskolen. En gutt fra C var der med broren.

  Jeg var tørst så jeg gikk for å kjøpe drikke. Jeg kjøpte noe jeg ikke helt husker hva heter, men jeg tror det innegåldt alkohol(men jeg viste ikke det).

  Jeg ble litt berusa. En gutt fra klassen til søster kom til meg og sa «småen er på fest jo». Jeg svarte «jeg er ikke så liten da» da sa han «følg meg og bevis det da.»

  Han gikk in i ett rom og jeg fulgte etter. Han låser døra. Det var en sofa vi satte oss i.«Du er ganske digg da» sa han plutselig. «Du har fått det genet søstera di ikke har.» «ehh, takk, tror jeg.» svarte jeg for jeg viste ikke hva jeg skulle gjøre. «Ja, eller det jeg kan se da» svarte han og så på puppene mine. «Nei» sa jeg. «ååå, er du på fest, er småen på fest, ååå, roper du på mamma...» svarte han. «Ja greit da» svarte jeg temlig irritert og beruset.

  Han dytta meg så jeg lå strak utover sofaen. Så satt han seg oppå tissen min så de jore vondt. «stopp» sa jeg mens jeg vridde for å komme løs. «jeg har låv. Du sa ja» svarte han og stakk Honda under genseren og klemte. «Au» sa jeg. Så tokk han tak i henda mine og presset dem ned og skrek ti meg«Ett ord til fra deg skal du angre. Gjør det jeg sier så blir ingen skaded.» så dro han opp genseren. Han klemte, slappa og trykte.

  «Kan jeg ver så snil å se rumpa di» spurte han. «Ja» svarte jeg redd. «Så snu deg da. Eller vent litt.» han gikk og låste opp døra og slapp in kompisen sin. Jeg hadde allerede snudd meg for gadd ikke mere truing. Da dro han ned buksa mens kompisen sto og lo................

  Det kjede forhe uke og jeg får ikke døve lenger • OLE 3 måneder siden #1

  Oo stakkars deg

 • SillyKitKat 3 måneder siden #2

  Det er veldig trist at det skjedde. du burde fortelle foreldrene dine og anmelde han til politiet. Snakk med helsesøster om det eller en annen du stoler på. det viktigste er at du sier ifra! Håper dette hjalp/hjelper deg!
  xoxo En jente på 12

 • OLE 2 måneder siden #3

  Hvis du ikke tør og si det til mammaen og pappen så legger du en lapp av en kopi av dette innlegget på senga til mammaen din eller pappaen din så kanskje det hjelper