ForumVold og overgrep / Ex kjæreste...
 • Ex kjæreste...

  Startet av Ammy1003  3 år siden

  Da jeg var 15 (for 1 år siden) så var jeg sammen med en som var 19. Jeg sa jeg ikke skulle ha sex før jeg var 16, men han fortsatte å mase. Da svarte jeg at jeg skulle IALLEFALL vente til jeg var konfirmert, men masingen fortsatte. Jeg ble tilslutt lei av masingen hans og gikk med på det selv on jeg ikke egentlig hadde lyst. Etter den første gangen så klådde han på meg hvær gang vi møttes, og ville ha sex. Jeg hadde jo egentli ikke lyst, men ble lei av å stritte imot og gikk derfor med på det alikavell.

  Dette er veldig vanskelig for meg nå, for jeg klarer ikke å stole på noen gutter mer, og hver gang noen kommer innpå meg dytter jeg han unna. Det er ikke noe jeg vil, men jeg er så usikker på meg selv og alt. Jeg hater han virkelig nå, for hva det førte til.

  Jeg vet jeg kan anmelde han, men jeg klarer det ikke. Jeg klarer ikke alt bråket og stresset med det, og folk vil bli sure på meg for å gjøre det. Og jeg var jo også med på det på en måte, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre?

  Skal jeg gjøre noe med det? Eller skal jeg bare late som at ingenting har skjedd??

 • usynelige_vraket 3 år siden #1

  Siden det påvirker livet ditt nå burde du gjøre noe med det. snakk med noen som har litt mere peiling på slike ting. men ikke ignorer det, det vil ikke hjelpe.

 • malinyolo 3 år siden #2

  Si ifra, det kan hjelpe. jeg vet hvordan du har det jeg har en gal gutt i klassrn som er skikelig ekel og han klår på meg og vennona mi helle tiden:(

 • Anonymjente2005 10 måneder siden #3

  Snakk med helsesøster! 💞