ForumVold og overgrep / Er så lei meg at det gjør vondt:(
 • Er så lei meg at det gjør vondt:(

  Startet av En2002  8 måneder siden

  Er det flere som er så lei seg at det gjør vondt? Etter at jeg ble utsatt for overgrep så har hele livet mitt blitt snudd opp ned. Jeg visste det var vanskelig å oppleve noe sånn, men jeg visste ikke at det var såå vanskelig..

  Jeg føler ikke for å spise, jeg klarer ikke å sove om natta og av og til vil jeg ikke sove heller fordi jeg får mareritt. Og jeg begynner å tenke at de rundt meg hadde hatt det bedre uten meg, når jeg tenker det så gråter jeg mye.

  Jeg er ikke meg selv lenger, og jeg klarer ikke å være lei meg mer. Det er så mye som har skjedd på en gang, masse har skjedd med meg og pappa, jeg har ikke kontakt med han mer nå.. det værste er at alle tror han er kjempe snill men han er egentlig ikke så snill:/. Og mamma som jeg bor med har det så vondt selv og det er kjempe vanskelig å se henne ha det sånn. Og så skjedde dette med overgrep..

  Viss dere har det lignende eller har blitt utsatt for overgrep, kan dere si om dere reagerer likt eller ikke. Jeg er så forvirra og vet ikke om det er normalt å være sånn jeg er nå eller ikke.

 • Jenta05 8 måneder siden #1

  Hei... ja. Jeg vet ikke helt om det som skjedde faktisk var overgrep (hva definerer overgrep?) Men... det gjør vondt, hver gang jeg tenker på det. Jeg begynner tilogmed å gråte... du er ikke alene, sis! 💔💔💔

 • Black sheep 8 måneder siden #2

  Kjære deg, beklager for at du måtte gå igjennom dette. Ble selv fysisk overgrepet som 10-åring (I am 16 now) Det vil si jeg ble holdt nede, sittet på, kvelt osv. Det er helt forståelig at ting gjør vondt etter det. Jeg personlig hadde så mye problemer fra før, at det tok år før det gikk inn på meg hva som skjedde. Vet hvor grusomt det er og du er ikke alene. Stay strong. Jeg er her for deg. Ikke gi opp. Du er verdifull og folk bryr deg og ville savnet deg forferdelig mye om du var borte<3 Jeh skal be for deg.