ForumVold og overgrep / Er dette ok eller ikke?
 • Er dette ok eller ikke?

  Startet av Bob123  ett år siden

  Er en mann i 60 årene som er en gammel familie venn. Jeg er fylt 17 så er jo over seksual lavalder. Han har for det meste kun snakket med foreldrene mine og vært venn med dem. Det var ikke før for noen uker siden at han møtte meg. Etter det møte (hvor jeg så vidt snakket med ham i tillegg) sendte han meg melding og sa jeg var veldig søt.
  Først tenkte jeg at han er en eldre mann. Hadde det vært en eldre kvinne hadde det bare vært søtt. Så jeg følte jeg ikke kunne dømme han.

  Men så kom meldinger hvor han ville møte meg i hemmelighet. Ingen måtte vite det og han ville bli bedre kjent. Jeg bare ignorerte han. Og han sendte da flere meldinger om han hadde gjort noe galt og om han kunne møte meg igjen.

  Jeg sa selvfølgelig ifra til foreldrene mine og de sa han ikke er helt god i hodet som er grunnen til at de prøver å unngå at han møter meg og søsknene mine. Og at jeg bare måtte ignorere han.

  Men nå skal foreldrene mine på avreise, jeg blir alene med onkelen min. Og han eldre mannen har tenkt seg bort til oss for å drikke kaffe med naboen.
  Det at han kommer hit er ikke poenget med dette, det er bare noe som skremmer meg.


  Jeg bare lurer, siden disse meldingene fikk meg til å føle meg ekstremt ukomfortabel, men jeg ignorerte meldingene. Jeg har jo ikke sagt tydelig ifra til han at jeg ikke liker disse meldingene, av frykt siden han har historie med våpen bruk.
  Er dette noe som er ugreit? Gjør han noe alvorlig så lenge jeg er over 16 og aldri har sagt tydelig stopp?
  Og hva burde jeg gjøre når han kommer hit, for det er tydelig han kun kommer hit på grunn av han vil komme nærere meg.
  Er det sånn at jeg kan ikke kontakte politiet før det er for sent?

 • Balder04 ett år siden #1

  Jeg vet ikke helt hva du skal gjøre, men prøv å møte ei venninne eller noe mens han er der, og fortell foreldrene dine eller onkelen din at du ikke føler deg trygg/føler deg ukomfortabel med at han er i nærheten av deg. håper alt løser seg. <3

 • Iskake 3 måneder siden #2

  Si ifra til han eller noen du stoler på at han skremmer deg.