ForumVold og overgrep / Er det overgrep?
 • Er det overgrep?

  Startet av Usikkerr  ett år siden

  Forhistorie.
  Dette var for 1 år siden. Jeg var 13 han var 16. Vi var på ferie sammen. Vi skulle sove sammen i en dobbeltseng på et hotellrom. Jeg var sammen med noen når dette skjedde. Hadde på meg bh, stor t-shorts og jente boxer for at jeg ikke skulle føle noe svik mot kjæresten min den gangen selv om jeg trodde 16 åringen og jeg bare var gode venner. (Han viste jeg hadde kjæreste)

  Alt er veldig uklart. Husker jeg lå på andre siden av senga men på en eller anen måte så var vi nærme. Plutselig var han oppå meg å hooka. (hadde bare kyssa før) dytta han fort ned igjen. Han gjentok det igjen dytta han ned. Den siste gangen klarte jeg ikke si nei han tok av meg bh og tok på puppene mine han skulle til å ta av meg boxeren men da dytta jeg han over. Følte umiddelbart at det var min feil, at jeg var ekkel.

  Fortalte vennen mine at jeg hooka med han etter at kjæresten min slo opp og at jeg likte det. Men egt prøvde jeg bare å juge til meg selv.

 • Bareme ett år siden #1

  Det var ikke din feil i de thele tatt. Det er helt utrolig ekkelt å tenke på at personer kan gjøre dette mot et annet medmenneske. Jeg forstår at dette er noe du kommer til å slite med, men jeg håper du har de litt bedre ❤️
  Neste gang du er venner med noen du muligens er litt usikker på kanskje la de sove på et annet rom❤️

  Og ja det er et overgrep og sterkt overtramp av din komfortsone

 • fiskemepappa ett år siden #2

  Det du bør gjøre er å ta kontakt med helse søster eller noen du kan stole på.
  Det er ikke din feil!
  Den personen som gjorde det mot deg burde skamme seg fordi han var 16 mens du var 13.
  Så ta kontakt med en du vet du kan stole på eller helsesøster.