ForumVold og overgrep / En vi stolte på
 • En vi stolte på

  Startet av Volvo-gurl  11 måneder siden

  En jeg og noen andre stolte på, som vi var gode venner med og følte oss veldig Close med voldtok. Men hun det gjaldt mest ser ut til å ha blitt venn med ham igjen. Jeg klarer ikke stå foran høye fyrer eller sitte i mellom noen av dem siden det minner om ham, og får skyldfølelse over at jeg virker bitchy og kald mot dem jeg blir anspent rundt. Jeg klarer ikke stole på noen lengre, selv ikke de jeg har kjent i over 10 år. Så ei jente som er naboen min sto bak meg så jeg stokk og jeg kunne ikke noe for at jeg kjeftet på henne. Hun er 5 år yngre.
  Og en gang så la en fyr armen rundt skuldrene mine, jeg sa 'fjern armen hvis du vil beholde den' uten å tenke.
  Men det plager meg at hun tar det så bra, jeg klarer ikke å forstå det, hun kan til og med klemme ham nå. Jeg sa i fra til de to fyrene jeg var verst mot, men sa bare 'en fyr gjorde noe ille, det er ikke deres feil at jeg er sånn' han ene forsto det, men han andre har sett meldinga og ignorert den men føler fortsatt skikkelig skyld følelse over hvor kald jeg var mot dem.

 • Anonymjente2005 9 måneder siden #1

  Ååå, dette var dumt å høre! Jeg vet ikke helt hvordan jeg kan hjelpe deg, men jeg anbefaler å snakke med helsesøster! Hun hjelper deg nok! Lykke til 😘 😘 😘