ForumVold og overgrep / Eldre skoleelever mot mindre skoleelev...
 • Eldre skoleelever mot mindre skoleelev...

  Startet av Misforstått221  3 år siden

  Jo, jeg skal begynne enkelt, skolen er det verste stede jeg vet om! På skolen blir jeg mobbet, sparket, dyttet osv. Men det er ikke det jeg vil snakke om, men etter skolen.
  Veien hjem fra skolen er mer som en ødemark en et trygt sted, større skoleelever er der og jeg føler meg som et byttedyr. Det er lenger inn på skoleveien at de samme stopper meg og vil ha penger for at jeg skal få gå forbi. Jeg sier nei og det ender aldri bra, for å si det sånn kommer jeg hjem som en blodrød pannekake som har blitt mishandla. De truer meg, banker meg, slår, dytter, sparker, kaster ting ut av sekken min, stjeler, osv, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

  Sist gang det skjedde (i går) sa hun ene "Pass deg, eg går på kikk-boksing. Eg har svart belta" og de truer meg, de sier at de skal drepe meg vis jeg sier det til noen andre. Jeg skader meg selv fordi livet er kipt. Noen gang slår de meg så hardt at jeg besvimer og våkner ikke før en stund etterpå. En gang hadde noen funnet meg i snøen mens jeg blødde og de ringte ambulanse, heldigvis går det alltid bra, men jeg kommer jo til å dø vis jeg sier ifra til noen, de sa også at vis jeg lot noen få vite dette, skulle de kaste ut alt jeg hadde i sekken + dobbel porsjon med bank, og det skjedde. Jeg tar de sykt på alvor, noe jeg virkelig ikke liker.
  Hva skal jeg gjøre? Hjelp meg, plis!

 • Lalalalala... 3 år siden #1

  BYTT SKOLE

 • Pusen. 3 år siden #2

  Du er nødt til og si fra!! Det er ulovlig. Selv om det kanskje er skummelt må du snakke med noen eller ringe et nummer eller noe

 • Pusen1 3 år siden #3

  Hva med foreldrene dine?!

 • Kakefisk 3 år siden #4

  Dette er alvorlig!!
  Du er nødt til å snakke med noen, selv om det er skummelt, hvis du får snakket med noen kan du komme deg unna dem for godt, noe som jeg er helt sikker på at ville vært som himmel for deg.
  Jeg kan ikke engang tenke meg hvor forferdelig dette er for deg, og jeg har stor medfølelse. Jeg håper virkelig det går bra med deg!!
  Du MÅ snakke med noen, selv om du er redd for å bli drept.
  De kommer ikke til å finne deg, ikke hvis politiet passer på, så jeg anbefaler å ringe politiet, fortelle dette til foreldre og bytt skole!!

  Stay strong, dette klarer du!!

 • malinyolo 2 år siden #5

  Ikke bry deg om hva de sier de er bare feige si ifra foreldre lærere politi uanset hvem du MÅ si ifra
  plz si ifra jesus elsker deg!!!!!!!

 • OLE ett år siden #6

  F**k de

 • OLE ett år siden #7

  Ring 116 111. De tar deg på alvor. LYKKE TIL😘😂😎