ForumVold og overgrep / Ekkel stefar
 • Ekkel stefar

  Startet av Ole_Brumm  ett år siden

  J12
  Da mamma og pappa skiltes for ca 1 år siden, var mamma veldig lei seg, men pappa tok det veldig greit. Jeg bodde en uke hos hver, og gjør det fortsatt. Når jag var hos mamma, prøvde jeg alltid å gjøre henne glad. Hun lata som om hun ble glad, for at jeg ikke skulle få dårlig samvittighet. Men jeg merka at hun faket. Hun var ikke så mye med på ting, hun lagde mye enklere mat, og mye annet.

  Men alt endret seg for henne da hun fant en ny mann. Det tok en måned før han flytta in til oss. Jeg var glad på mammas vegner, fordi hun var endelig glad igjen.

  Men etter en stund begynte stefaren min å ta all oppmerksomheten til mamma, så jeg og søsknene mine fikk nesten ingen oppmerksomhet (søster 14, søster 10 og lillebror 9). Ettervert ble han seksuell mot oss. Spessielt storesøster og meg.

  Jeg og storesøster deler rom, og småsøsknene deler rom hos mamma. På natta har han flere ganger kommet in på rommet vårt og trodd at vi begge har sovet. Jeg bare later som. Han pleier da å stryke meg på puppene og på tissen. Vanligvis utapå pysjen, men noen ganger under trusa og.

  Hvis han er under trusa, later jeg som om jeg holder på å våkne. Han gjør det samme mot storesøster, det har hun både fortalt og jeg har sett. Vi vet ikke om han gjør det mot småsøsknene våre og.

  En gang når vi så på film, jeg mamma, storesøster og han, så sat jeg vedsiden av ham, og da strøk han meg forsiktig på insiden av låret.


  Jeg vet ikke om jeg overreager, men jeg og storesøster synes det er sykt ekkelt

  Tak for at du leste

  Har dere noen tips eller ett eller annet å si? • Black sheep ett år siden #1

  Kjære dere, dette er virkelig ikke greit!! Dere har rett til å bestemme over egen kropp og det han gjør er ulovlig. Si ifra til moren deres eller en annen voksen (helsesøster, venn, relative) jeg forstår at du vil moren din skal være glad, men å være med en mann som han, er ikke sunt for henne eller. Hun vil helt klart være sint, men kun på han, noe han fortjener. Ikke la dette fortsette. Fra noen som var i samme situasjon...Ta vare på hverandre, og tenk på søsknene dine også.<3

 • Tusj ett år siden #2

  Fortell dette til moren din eller til en voksen du stoler på! Voksne mennesker har ikke lov til å beføle barn på denne måten.

 • Tvillingbror og Tvillingsøster ett år siden #3

  Hei vi 2 er en gutt og ei jente på 16 år. Vi er bror og søster, tvillinger og bestevenner. Det som stefaren din gjør er både ekkelt og ulovlig. Vårt råd til deg er at du snakker med en lærer eller helsesykepleier på skolen din. Du fortjener å ha det bra og trygt hjemme. Derfor råder vi 2 deg til å snakke med noen voksne som du stoler på. Sånn at du får det trygt og godt hjemme. Hilsen Tvillingbror og Tvillingsøster på 16 år, som er Bestevenner.

 • fiskemepappa ett år siden #4

  Det dær bør du gå til barne vernet eller politiet til.
  Håper det slutter.
  Lykke til.