ForumVold og overgrep / Du er bra nok!!
 • Du er bra nok!!

  Startet av oktober  4 år siden

  Heipådere!:) jeg er en jente på 15, snart 16 år. Jeg sliter med depresjoner, klarer ikke å spise ordentlig og selvmordstanker. Jeg føler meg stygg, feit, uflink..ja rett å slett ikke bra nok.
  jeg vil ikke leve mer!! å tenk hvis jeg bare tar livet mitt så vil alt det vonde ta slutt, og alle vil ha det bedre uten meg.
  Men jeg vet jo egentlig at jeg innerst inne vil leve. Så hva kan jeg gjøre da? jo nemlig ting jeg liker. jeg elsker og gjøre andre glad og ikke minst hjelpe andre.
  Så til deg som tenker sånne stygge tanker sånn som meg, som ikke har lyst å leve mer, og som ikke føler deg bra nok. DU ER BRA NOK<33
  Jeg håper på å en dag bli frisk sånn at jeg virkelig kan være en motivasjon for andre å hjelpe, men jeg vil hjelpe selvom jeg er syk selv. vi som sliter med disse tingene kan stå sammen.
  Er det rart at ungdom sliter idag? nei. For samfunnet legger opp til det å forventinger fra skole, jobb, venner, familie, andre folk osv...er skyhøye. samtidig vil de fleste ikke leve et A4 liv, men de fleste følger strømmen å tørr ikke å være seg selv. hvis du føler at du er merkelig, eller ikke har like fine klær som de andre, at du ser annerledes ut, at du ikke er like flink i fotball som resten av klassen eller at du ikke er like tynn eller har like fine former som bestevenn din? Hvis du føler noe av det, er det første du vil tenke "jeg er ikke bra nok" men tenk igjen!! Du klarer noe som de færreste klarer, men som de fleste vil. Nemlig å være deg selv, ikke så A4 å gå imot strømmen. Det er utrolig tøft å rett og slett fantastisk!:))) å det er trist at man føler seg mislykket hvis man ikke er som alle andre. Du kan ikke være bedre enn alle andre, men du kan være den beste utgaven av deg selv! og ikke for å skrive klisje, men du er du og unik å ikke minst bra nok!
  Hvis du forsatt ikke føler deg bra nok(jeg sliter tross alt forsatt) så har jeg noen tips som vertfall har hjulpet meg til å unngå å prøve å ta livet mitt:

  • gjør ting som gjør deg glad. for meg er det for eksempel: musikk, være med lillebroren min, folk jeg er glad i, gå på ski, lage mat, danse osv..

  • tenk på de som er glad i deg, hvor vondt det er for dem hvis du tar livet ditt(å jo selvom du tror ingen bryr seg, det er alltid noen som gjør<3)

  • tenk på de gode kvalitetene dine(jeg vet du muligens ikke finner noen, men du har mange!!)

  • mange selvmordsforsøk(de fleste) feiler. dette kan gi store konsekvenser

  • det kommer til å bli bedre!! å fyfaen(sorry språkbruket) så glad du vil være når den tiden kommer å for at du klarte deg gjennom den tøffe perioden

  Jeg vet at det er ufattelig tøft å vær dag er en kamp. Jeg har forsatt lyst til å ta livet mitt, men tanken på at andre også har lyst til det er såå trist. Blir knust på innsiden for alle mennesken jeg møter kan jeg umiddelbart se noe bra i. Dere er vakre alle sammen!! og om jeg ikke klarer å redde mitt eget liv, håper jeg iallfall på at dette kan redde noen andre. Men jeg skal ikke gi opp.

  Sorry for at det ble så langt, men takk for at du leste. Det som gjør meg mest glad er andre mennesker(selvom det også er vi som skaper dette jævlige presset) men den største kritikeren er ikke andre, men deg selv. Så husk å vær snill mot andre for man vet aldri hva folk sliter med, men ikke minst vær snill med deg selv!! for du er så utrolig verdt d

 • Absolutt Ingenting 4 år siden #1

  Snille deg! Takk! Takk for at det finnes folk som deg, som lyser opp disse sidene og som viser støtte til oss alle sammen uten at vi engang har bedt om det. Jeg håper alt går bra med deg! <3 <3 <3

 • oktober 4 år siden #2

  Du virker veldig snill selv, takk..håper du har det bra<3<3 akkurat nå går ting rett til h****** men jeg prøver å fikse d. Stå på alle sammen som sliter!!<3


 • LevLivet 4 år siden #3

  Kjempe fint skrevet! You go girl! <3

 • Kakefisk 4 år siden #4

  DU ER MIN ROLLEMODELL!!
  Folk som har problemer, men som likevel gjør alt for å hjelpe andre er fantastiske, vi trenger fler folk som deg!!
  Og om du tenker på å ta livet ditt, så tenk på meg. Du får ikke lov av meg til å ta livet ditt!!!
  Du må spre budskapet videre og vokse opp, og få barn og trene dem opp til å bli like fantastiske som deg.
  Og dette kommer rett fra hjertet.
  Jeg er kjempeglad i deg, selv om jeg ikke vet hvem du er. Fordi du gjorde dette.
  Jeg er ganske ung, har problemer selv, det er egentlig helt forferdelig at folk som meg, som bare er 12 kan føle slikt press, føle seg feit og stygg og ikke bra nok. Men folk som deg inspirerer meg til å leve videre!! Fordi folk som deg er verdt å leve for.
  Når jeg trenger inspirasjon lister jeg opp folk som elsker meg, og som jeg elsker. Det hjelper meg ekstremt!!
  Jeg kjenner deg ikke, men om jeg hadde er jeg sikker på at du hadde vært en av de på listen min.

  YOU GO GIRL!!!!!

 • Sweetie 3 år siden #5

  Du kan ha reddet folks liv med dette

 • Anonymjente2005 ett år siden #6

  Tuuuuuseeeeen takk! Dette var akkurat det jeg trengte å høre. Jeg er rørt. Du er et fantastisk menneske! Jeg håper at jeg en gang får møte deg, uten at du har noen som helst selvmordstanker. Jeg har ikke ord for hvor gla jeg ble i deg bare med å lese dette. Du er MER enn bra nok! Elsker deg😘😘

 • ErHer4Ever én måned siden #7

  Heiiiiiii takk for det du skrev!

  Hilsen jente 11❤️❤️ Håper du kan lese dette om du gjør det blir jeg superglad!!!❤️❤️❤️