ForumVold og overgrep / Anfall av no slag
 • Anfall av no slag

  Startet av Kkkk04  ett år siden

  Hei, jeg ble voldtatt for over ett halvt år siden nå, og etter at det skjedde har jeg hatt et par hendelser, og jeg er litt usikker på hva som skjer. Det har bare skjedd sånn fem ganger, og bare midt på natta når jeg ikke har fått sove.

  Det har bare startet med at jeg prøver å sove, men hver gang jeg lukket øynene så følte jeg at noen sto over meg, men da jeg hadde åpne øyne så så jeg liksom han stå der på gulvet på rommet mitt, også begynte tårene å renne, og så klarte jeg ikke å puste dypt, det ble bare sånne korte drag. Og så får jeg nesten ikke til å bevege meg for jeg skjønner ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Når jeg tilslutt for roet meg ned, så kan jeg ha sittet sånn i 20-30 min. Assa jeg sitter bare og rister og gråter og får nesten ikke puste.

  Er bare usikker på hva som skjer. Er det vanlig?

 • Cathaaaaaa ett år siden #1

  Jeg tror det kan være søvnparalyse som jeg tror det heter. At man ikke klarer og røre seg og at det liksom er noen i rommet. Det er vanlig. Mange får det. Fikk også det etter jeg ble misbrukt. Du får det nok fordi det var en sterk opplevelse og at du kanskje tenker mye på det. Du kan snakke med helsesøster på skolen din eller noen om det. Det kan hjelpe å snakke med noen om det. Da føles det tryggere og det blir lettere å sove. Hilsen Jente 12.

 • Kkkk04 ett år siden #2

  Men jeg kunne bevege meg, det bare funket ikke helt for jeg ble forvirra. Skjønte ikke hvor jeg skulle bevege meg til eller hva jeg skulle gjøre