ForumVold og overgrep / Har godt til Politiet og Barevenet,for jeg har blitt voldtatt av min ste far i tre år på ra nå
 • Har godt til Politiet og Barevenet,for jeg har blitt voldtatt av min ste far i tre år på ra nå

  Startet av Isy :(  4 år siden

  Jeg ble flyttet av barnevernet i mai,for jeg ble voldtat av to utlendinger og min mamma og ste pappa trodde ikkke på meg.Livet mitt har ikke vert sp lett i det heletatt jeg måtte ta ansvar for min lilebror da jeg gikk i femte klasse til niende klasse.For foreldrene min jobba bare overtid heletiden.Når jeg hadde fått lakt min lilebror sp gikk jeg ned i stuen og da kunne jeg begynne påleksene mine,men det var ikke mer en jeg hadde tatt opp matteboka mi så kom min lilebror springende ned trappa grinende til meg.Jeg åpna mine armer og da krøp han oppi de og jeg holdt rundt han godt,han klemte meg godt for han var både redd og lei seg.Den natta fikk ingen av oss to sove noe .Det var hverdag mine foreldre strippsa meg sammen på armene og beina så jeg kunne ikke komme meg neon vei i det heletatt.Den ene dagen en lo jeg i sengen og da dro bare mamma meg plutselig ned fra senga så jeg faller ned med ett smell,jeg husker ikke stort.Men bare at jeg våkna til en grinende lilebror,for han var bekymret for meg.Foreldrene mine brukte voldt vær dag mo meg og min lilebror men jeg prøvde alt jeg kunne for og beskyte han mot de.De krangla heletiden,for de var så sinte og rassende.De heiv kniv,glass,talerken og ting som kunne skadde både meg og min lilebrro.Det var svært ofte at min lilebror og jeg havnet på legevakten eller sykehuset.Den ene gangen var meg og min lilebror,se far og mamma i svergie.Vi sov på camping plass .Her om morningen så ble mamma og ste pappa nokså sinte og sure begynnte og hive ting etter oss og jeg heiv på meg skoene mine og tok med skoene til min lilebror i hendene mens jeg hadde han i armene mine.Når vi hadde gått ettt stykke så måtte vi ta en pause,vi hadde ikke spist,drukke og det var kjemepe varmt ute .Vi gik videre og min lilebror lo i armene mine og grien ,tilslutt satte vi oss ned og lilebror lo i armen mine og jeg prøvede og trøste han alt jeg kunne.Jeg var nødt til og ta av genseren min for jeg blødde på begge armene og beina mine og min lilebror blødde også,tilslutt hørte jeg sirene og da kom Polisen fra goteborg,de stoppa og gikk ut og sprang hitt til oss og vi ble sent til sykehuset i en himla fart for vi var skaddet.Mamma og ste pappa lata som om de brydde seg,mens vi var på vei til sykehuset sa polisen at det ville gå greit med meg og min lilebror.De på sykehuset fikk stelt med oss og vi kunne reise hjem etter nesten en uke da.Foreldren mine er voldelige mot oss,og det har druknet oss nesten ,vis ikke redningsbåten hadde redda oss så hadde vi død.Hva skal jeg gjøre?Hva burde jeg si til Politiet?Hvordan kan jeg hjelpe min lilebror?Jeg er kjempet bekymret for min lilebror,jeg får ikke sovet og har ikke gjort det på lenge.

 • pumkin 4 år siden #1

  Si sannheten til politet, det er det beste. Du kan også be om å få komme i samme fosterfamilie som lillebroren din, selvom det ikke kan garanteres. Hvis du er 16 år eller eldre, kan du også søke om egen hybel å bo i, istedenfor fosterfamilie. Det jeg vil anbefale deg nå er som jeg skrev, å fortelle politiet sannheten. Jeg vil også anbefale og fortelle dem alt som har skjedd, og at du er bekymret for lillebroren din. Hvis dere havner i separate fosterfamilier, har du jo lov til å besøke han, og passe på han på den måten. Det er ikke så mye jeg kan komme meg, siden jeg ikke har noen egen erfaring innen for dette tema"et, og de av vennene mine som har vært innblandet med barnevernet har ikke hatt så seriøse saker. Men det du bør gjøre først nå er å få alt fram, og komme deg vekk fra moren din og stefaren din. Håper ting ordner seg for deg og lillebroren din, og at ting blir bedre.

 • Anonym27 4 år siden #2

  Hei.
  Jeg synes du er tøff og modig som forteller dette.
  Du er nok verdens beste storesøken!
  Jeg ville tatt kontakt med barnet vernet.
  Ber for deg

 • LoveCats <3 4 år siden #3

  Nei ;( Begynte nesten å gråte, du er fantastisk, tøff og flink 3 Synd med sånne foreldre og du er så snill mot din Lillebro ;( Lykke til videre..

 • 123454321 4 år siden #4

  Du burde si til politiet alt det du har sagt i mailen

  Du og lillebroren din burde flytte til krisenincestsenteret.

  Lykke til:-)

  Jeg håper virkelig dette blir bedre!!!!!!!!!!!!

 • Titi1234 ett år siden #5

  Så rørende....... Jeg gråter jo nesten...............
  Ta kontakt med barnevernet og fortell dem at du gjerne vil ha en fosterfamilie.

 • SupercoolGIRL 8 måneder siden #6

  Wow.. du er den beste storesøster jeg har sett! FORTELL TIL POLITIET SPNN AT DE JÆVLINGENE SKAL RÅTNE I FENSGELE!
  *kremt* takk for meg

 • Minikid 5 måneder siden #7

  enig

 • SillyCat 3 måneder siden #8

  Jeg synes det er forjævelig at barn har så grusomme foreldre! Jeg synes du burde fortelle det til helsesøsteren på skolen og be henne om hjelp. Vis henne innlegget ditt sånn at du har bevis! Be om å bli forflyttet til en fosterfamilie eller bli adoptert SAMMEN med din lillebror. Du er en helt suveren storesøster og jeg støtter deg 100%!
  Stå på og ikke la dem knekke deg!! Håper dette hjelper!
  Hjertelig hilsen meg LY