ForumVold og overgrep / 12 år og overgrep
 • 12 år og overgrep

  Startet av anonymeni  8 måneder siden

  Hei, for cirka 1 uke siden hadde jeg med meg hjem kjæresten min hjem. Han hadde aldri vært hjemme hos meg før. Da vi kom hjem til meg gjorde vil lekser. Jeg sa vi kunne se på film, han var enig. Da vi satte oss ned for og se på filmen tok han armen sin og la den rundt nakken min. Det var koselig tenkte jeg. Men så tok han armen ned under genseren min. Da fikk jeg frysninger, men turte ikke og si noe. Han tok og åpnet bh-stråppen min. Jeg reiste meg opp fra sofaen med en gang og sa slutt. Han rev meg i armen og la meg ned i sofaen. Satte seg ned på rumpa mi. Han tok av bh-en min og rev av meg genseren. Jeg sa slutt. Han reiste seg fra sofaen og der lå jeg toppløs på magen. Jeg var livredd. Han snudde meg rundt med makt og smilte. Han så på puppene mine mens han holdt fast armene mine. Han kom nærmere meg og slikket den ene brystvorten min. Jeg sparket han i fjestet og han løp ut. Jeg er skjelven inni meg fortsatt og klarer ikke og si noe. Jeg hater dette og vurderer selvmord. Hva skal jeg gjøre?

 • kallenavn1 8 måneder siden #1

  Det du har opplevd er ikke greit! Og du trenger å snakke med noen om det, du kan ikke holde disse følelsene her inni deg. Snakk med helsesøster på skolen din, om du synes det er vanskelig kan du ringe anonymt eller chatte med Kors På Halsen. Jeg ser det er fem dager siden du skrev dette innlegget og det vil da være ca to uker siden denne hendelsen tok sted og håper du har kommet deg over det værste sjokket. Hvordan gikk det med forholdet etter dette? Er dere fortsatt sammen eller har dere slått opp? Jeg ønsker deg alt godt! <3

 • Jente_13 8 måneder siden #2

  Dette er ikke greit, selv om dere bare er 12 år! Dette er det viktig at du snakker om. Gå til foreksepel helsesøster, venner elle foreldre. Pass på og gjøre det slutt med ham..

  Håper alt det beste for deg<3

  J13

 • SillyCat 3 måneder siden #3

  Fortell enten foreldrene dine eller helsesøster om det! Be dem ta kontakt med guttens foreldre og vis dem det du skrev hvis du ikke klarer å si noe!
  Støtter deg 100% og ønsker deg lykke til!!