ForumMobbing / TikTok mobbing! Forklarer hva der er i mld! Please
 • TikTok mobbing! Forklarer hva der er i mld! Please

  Startet av Selv123  3 år siden

  OOO.. hvor skal jeg starte? Ehm det blir lott vanskelig og forklare men prøver så godt jeg kan!
  Det er en på TikTok (musikk app for barn) og voksne ! Men uansett da. Når du først legger ut noe der så kan andre folk lagre vi deoene på bilder! Og det er akkurat dette, det er en gutt på 19 år trur æ som er på denne appen, og laget en sånn video om hat og sånt og da sa han at de som skriver stygge ting kan dra og pell sæ te hælvete og sa at vi vær drit unga! Også sa han at det er ulovlig og legge ut andres videoer men han startet han valgte og legge ut sin video! Og da må man faktisk tåle at folk lagrer disse og legger det ut andre steder for det går han og ta duett og sånt! Og no sier han vis hun/han ikke sletter denne videoen så skal han faktisk GÅ TIL politiet! Også sa han at. Det er ulovlig og gjøre det han/hun gjorde! Men jeg tror ikke det er ulovleg! Han som sa at vi va drit unga og at vi sku pell oss te hælvete, blir mobba! Han får kommentarer på at han er feit at han har aids, og sånt! Jeg har IKKE SAKT DET!!! OG DET ER BRA! Det er så trist at han blir mobba! Han har også kjæreste som blir mobba men de ber jo om d sier my dumt!

 • Selv123 3 år siden #1

  Vær så snill da! Hjelp! Må ha tips til hva jeg kan gjøre for og prøve!!!! Og stoppe det!

 • Tusj 3 år siden #2

  Det er som du sier ikke ulovlig å reposte bilder samt andre videoer som blir publisert på internett, og det er på eget ansvar. Når man legger ut noe på internett, blir det værende. Så han har ingen grunn til å anmelde så lenge det ikke er delt noe seksuelt.

 • IAmWeak 2 år siden #3

  Er det Alf du tenker på??
  jeg skal ikke si noe om denne saken men, du har heller ikke egentlig noe med den saken å gjøre. hvis han sier at han skal gå til politiet så er det ikke for å anmelde deg. hvis du blir lei deg eller redd for at han kaller barn drittunger osv, så blokker han.

 • Selv123 2 år siden #4

  Vil no bare prøve og stanse nett mobbing all slags mobbing!! Stopp strek ut en hånd og si ifra! Hvis du har godt på skole så vet du hva stopp regelen er!