ForumMobbing / skole og mobbing
 • skole og mobbing

  Startet av rihanna  7 måneder siden

  jeg blir ofte mobbet eller ertet på grunn av kroppen min. de sier jeg er farlig tynn og kaller meg "bein". jeg vet ikke hva jeg føler om meg selv lenger. jeg vil spise mer men samtidig spiser jeg bare mindre fordi når andre ser meg spise så kaller de meg usunn.

 • ole.brumm 6 måneder siden #1

  Hei😊
  Det er dumt at ingen har svart, så dette innlegget har bare blitt borte blant alle andre.😭

  Men jeg håper at jeg kan hjelpe for det.

  For det første, alle er forskjellige, kropper er ulike, og folk tar opp mer fett på kroppen en andre.

  Hvis du selv mener at du er usunt tynn, og har lyst til å gå litt opp i vekt, kan jeg si deg at det ikke hjelper med masse fastfood, som mange pleier å si. Det kan også ha noe med det de sa med at du var «usunn»

  Det du burde gjøre er å spise mer, men ikke bare godteri eller brødskive med nugatti, men masse sunn og god mat. I tillegg, prøv å tren litt. Husk, muskler veier mer en fett, og muskler gjør at du kroppen ser «bedre» ut. Jeg sier ikke at du skal gå fult inn for å få sixpack og full pakke, men at du kan trene LITT når du for eksempel ikke har noe annet å gjøre.

  Du kan kanskje sette deg mål med 10 min kondis, 10 pushups, 10 situps, og ti spensthopp i uka? Det kan jo være bra, både for utseende, og for helsa.

  Det siste jeg vil si, er at du må passe på å få i deg det kroppen trenger. Husk å ikke bry deg om det de andre i klassen sier. Når du er fornøyd med kroppen den er den mer en perfekt.

  Klem, ole.brumm