ForumMobbing / skole og mobbing
 • skole og mobbing

  Startet av rihanna  3 år siden

  jeg blir ofte mobbet eller ertet på grunn av kroppen min. de sier jeg er farlig tynn og kaller meg "bein". jeg vet ikke hva jeg føler om meg selv lenger. jeg vil spise mer men samtidig spiser jeg bare mindre fordi når andre ser meg spise så kaller de meg usunn.

 • ole.brumm 3 år siden #1

  Hei😊
  Det er dumt at ingen har svart, så dette innlegget har bare blitt borte blant alle andre.😭

  Men jeg håper at jeg kan hjelpe for det.

  For det første, alle er forskjellige, kropper er ulike, og folk tar opp mer fett på kroppen en andre.

  Hvis du selv mener at du er usunt tynn, og har lyst til å gå litt opp i vekt, kan jeg si deg at det ikke hjelper med masse fastfood, som mange pleier å si. Det kan også ha noe med det de sa med at du var «usunn»

  Det du burde gjøre er å spise mer, men ikke bare godteri eller brødskive med nugatti, men masse sunn og god mat. I tillegg, prøv å tren litt. Husk, muskler veier mer en fett, og muskler gjør at du kroppen ser «bedre» ut. Jeg sier ikke at du skal gå fult inn for å få sixpack og full pakke, men at du kan trene LITT når du for eksempel ikke har noe annet å gjøre.

  Du kan kanskje sette deg mål med 10 min kondis, 10 pushups, 10 situps, og ti spensthopp i uka? Det kan jo være bra, både for utseende, og for helsa.

  Det siste jeg vil si, er at du må passe på å få i deg det kroppen trenger. Husk å ikke bry deg om det de andre i klassen sier. Når du er fornøyd med kroppen den er den mer en perfekt.

  Klem, ole.brumm

 • Mobbet av ei jente ett år siden #2

  Jeg er 11 og blir 12 og jeg har blitt mobba siden starten av 5 klasse og hvis jeg overser hun blir det bare værre og hun sier masse stygge ting og at jeg ikke får lov til å gråte og jeg vurder å ta mitt eget liv fordi det er så slitsomt og jeg føler at det er det eneste rette og gjøre jeg har prøvd alt men ingenting skjer vi har sagt det til rektor lærerne og jeg får ikke fred når jeg kommer hjem kommer det meninger og på skolen skjer det så mye og i friminuttene sier hun at jeg er en idiot og masse sånt og at jeg bare burde dø burde jeg høre på henne og bare dø? Kan noen hjelpe meg og ta det rette steget?

 • Blomst10 11 måneder siden #3

  Hei har ikke sett denne før nå…❤️ Ehh du burde ikke ta livet for det første fordi tenk på ALT du ikke har gjort å tenk hvor lei seg familien blir. Meeen det du burde gjøre hvis det ikke hjelper å snakke med lærere eller rektor kanskje du kan prøve å snakke med pappaen eller mammaen til henne jenta? EN STOOOOR KLEM FRA BLOMST10❤️☺️😘 har ikke så mye erfaring med hvem du skal snakke med men håper det hjelper💞💞

 • Katteelsker11 7 måneder siden #4

  Jeg har 3 bestevenninner som flytta pga mobbing jeg savner de🥺 jeg har blitt behandla og mobbet stygt siden barne Hagen og det er dritt men etter å ha snakket her har en bit av klumpen i magen gått vekk så pls snakk med de de hjelper oss som har det vondt🫧