ForumMobbing / jenter er noen drittunger
 • jenter er noen drittunger

  Startet av heisann2  3 år siden

  jeg hadde vært i en venne gruppe i over fire år. Plutselig over sommeren hadde alle røyka, tatt dop og fått kjæreste. jeg som ikke hadde noen av delene prøvde alt jeg kunne får å passe inn i gruppa. Mange av jentene var slemme mot meg, og selv om de ikke engang så på meg, prøvde jeg å holde meg i gruppa. De gikk ut og hang uten meg, snakket om ting jeg ikke visste noe om, fikk ikke lov til å gå i det jeg ville av klær, og jeg ble til slutt lei. Jeg bestemme meg for å være med noen andre en dag, og da hatet alle jentene meg. Jeg fikk stygge kommentarer på instagram og meldinger på snapchat, de spredde falske rykter om meg, og ødela tingene mine når jeg ikke så på. Det tok ikke lang tid før jeg gikk inn i en fase hvor alt var dritt. Det hjalp ikke særlig at jeg fikk familieproblemer i tillegg. Jeg er fortsatt inne i denne fasen og vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av dette problemet. Jeg har fortalt foreldrene mine, men det skjer ikke særlig mye. jeg har fortsatt et år igjen av ungdomsskolen, og aner ikke når dette tar slutt. Noen som har tips?

 • Jente.13 3 år siden #1

  Har det helt likt, hvor gammel er du? Uansett så må du bare prøve å tenke at skolen du går på snart er ferdig, håper du vertfall går på ungdomsskolen med tanke på dom røyk osv, vist du gjør det, så er videregående en helt ny start, og om du går der, er du snart ferdig å begynner å studere, alt blir hele tiden nytt, keep going girl! U can do this

 • IAmWeak 2 år siden #2

  Jeg har det ikke i nærheten av sånn som du har det, men jeg er villig til å gjøre alt for å hjelpe deg.
  Jeg skjønner at dette kan være vanskelig, men du må prøve å tenke fremover. snart blir det bedre, alt blir bedre.
  hvis de jentene røyker, tar dop osv, så er de rett og slett ikke bra nok for deg. jeg tipper at det er en drøss andre jenter som har lyst til å bli bedre kjent med deg. prøv å finne deg noen andre venner, og legg disse bak deg.
  Heier på deg