ForumMobbing / Er jeg en mobber?!😭
 • Er jeg en mobber?!😭

  Startet av Haterlivetmitt  3 år siden

  Hei, jeg har lenge vært forelska i en gutt. Men han er ikke så grei mot andre.. mot meg er han d da. Det virka først ikke ut som om han likte mennesker, Men en gang spurte han meg om jg ville møte han på skolen sånn klokka 6 på kvelden ellr noe sånt. Og da hadde han med spray bokser. Også tagga vi rundt på skolen.. jeg følte meg sikkelig dum etterpå. Men det var som om jeg bare måtte gjøre det, hvis ikke likte han meg kanskje ikke? Etterpå lurte han på om vi kunne dra til meg. Seff sa jeg ja da. D var egentlig litt gøy. Vi kysset!!!😅😬😂 jaa.. tror vi liksom er litt sammen nå.. men neste dagen gikk vi sammen i gangen. Da dyttet han borti en annen gutt i klassen (han r liksom veldig feminin) også lo han litt etterpå, også lo jeg litt å 😕😔 men jeg viste det ikke var rett men jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det!! Det er ofte jeg er med på å sende frekke meldinger til han også!! Men det føles helt feil!!😭😭😭 men hvis jeg sladre kommer han aldri til å snakke med meg igjen!!!😭😭ER JEG EN MOBBER?!

 • Edeel06 3 år siden #1

  Hvis du skriver/sier/gjør noe slemt mot en persjon jentate ganger og persjonen blir lei seg er du dessverre en mobber😞 men! Siden du egentlig ikke mener det anbefaler jeg deg å si unnskyld til persjonen og ikke være med på det kjæresten din gjør... fordi det at du er red for at han ikke vil snakke med deg igjen hvis du ikke er med på å mobbe, er dessverre ingen grunn til å fortsette å mobbe...

 • gutten79 3 år siden #2

  er jeg en mobber? jeg var forelska i ei jente som jeg aldri fikk,,,,,,jeg begynte å kalle henne å banke henne😫 jeg drev på til hun sluttet på skolen nesten,,,,,,,,,,jeg var full av hat men jeg var forelska i ei som jeg aldri fikk 😪

 • IAmWeak 2 år siden #3

  jeg skjønner dette kan være vanskelig å høre på, men det finnes flere fisker i havet. Jeg syntes du burde slå opp med kjæresten din hvis du ikke vil være med på hva han driver med.
  Eller så kan du prøve å si ifra til han. si for eksempel at forholdet deres kommer ikke til å fungere hvis han fortsetter å oppføre seg slik. enten slutter han, eller så er han ikke bra nok for deg.